×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

SATISFYER - PARTNER TOY VIBRATOR STIMULATING BOTH PARTNERS D-210810

165,25 lei
Reference:
4049369015009
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Stimularea ambilor parteneri în același timp. Încearcă o experiență sexuală variată și intensă!

  • Pentru utilizare de cupluri
  • Impermeabil IPX7
  • Motoare puternice
  • 10 programe
  • Silicon prietenos cu corpul
  • Usor de curatat
  • Baterie reîncărcabilă Li-ion
  • Cablu de incarcare USB magnetic inclus

Partnertoy este un vibrator pentru partener purtat în timpul relațiilor amoroase, stimulând ambii parteneri în același timp. Cu forma sa ergonomică, crește dorința și oferă o experiență sexuală variată, intensă.

Funcție/funcționare

Apăsați butonul de control timp de aproximativ 2 secunde pentru a porni jucăria. Acest lucru setează Partnertoy la cel mai scăzut nivel de masaj.

Vibratorul este destinat utilizării vaginale și simultane a clitorisului în timpul actului sexual. Partea cu butonul de control stimulează exteriorul clitorisului, în timp ce cealaltă parte a vibratorului partener curbat este introdusă vaginal în timpul relațiilor amoroase, masând punctul G.

Aceasta înseamnă că vibratorul partener stimulează două zone erogene feminine în același timp. Penisul este de asemenea introdus vaginal paralel cu vibratorul partener. Acest lucru face vaginul mai îngust, ceea ce intensifică dragostea pentru partener. Ambele sunt masate simultan de vibrație în timpul actului sexual.

Programele de vibrații sunt controlate cu ajutorul butonului de control. Mută un program de fiecare dată când este apăsat. Puteți alege dintre 10 programe de vibrații. Partenerul este oprit ținând apăsat butonul de control.

Curatenie

Partnertoy este rezistent la apa si foarte usor de curatat.

Atenție: Înainte de curățare, asigurați-vă că vibratorul nu este conectat la cablul de încărcare sau la sursa de alimentare, în caz contrar fluidele pot deteriora circuitul de încărcare și pot prezenta un risc pentru sănătate

Încărcare

Jucăria poate fi reîncărcată și permite o operare simplă și fără fir. Trebuie să fie încărcată complet înainte de prima utilizare. Utilizați cablul de încărcare USB inclus pentru aceasta: ambele contacte magnetice de pe cablu trebuie să se andocheze pe punctele de contact metalice respective de pe jucărie. Dacă cablul încărcătorului nu se atașează de la sine, conectați-l la sursa de alimentare și așteptați un moment până când magneții sunt reactivați și contactele se conectează automat. LED-ul clipește în timpul încărcării. Acesta se aprinde permanent odată ce încărcarea este finalizată. Important: prima încărcare poate dura până la opt ore.

Depanare

Dacă apar erori sau întâmpinați dificultăți de operare, vă rugăm să țineți apăsat butonul de control al jucăriei timp de 5 secunde. Vă rugăm să contactați info@partnertoy.com dacă acest lucru nu reactivează funcțiile

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
4049369015009
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare