×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

SATISFYER PRO 2 NG NEW VERSION D-213408

289,20 lei
Reference:
4049369015030
Brand:
Add to wishlist
Love484
Descriere

Clasicul și elegantul nostru Pro 2 lansează tehnologia noastră brevetată Air-Pulse, concepută pentru a vă excita clitorisul la extaz adevărat. Cu un motor silențios și un cap moale din silicon, Pro 2 oferă starea de spirit pentru a atinge vârful dorinței tale.

  • Stimulează clitorisul folosind valuri de presiune intense fără contact direct

Fabricat din silicon super moale de calitate medicală, prietenos cu pielea, moale la atingere și extrem de igienic
Datorită finisajului său rezistent la apă (IPX7), această jucărie poate fi folosită în siguranță în apă, precum și ușor de curățat

Pentru a obține orgasme multiple și mai intense. Satisfyer Pro 2 de generație următoare stimulează clitorisul fără contact cu undele de șoc și cu pulsații incitante pentru o plăcere mai mare.

Noul model este vizibil mai silențios decât predecesorul său. De îndată ce capul îți înconjoară clitorisul, aproape că nu mai auzi nimic. Dacă folosești jucăria ta preferată în cadă, va trebui să-ți ascuți urechea pentru a o auzi. Ceva ce poți face fără probleme cu noua generație Satisfyer Pro 2, deoarece este rezistent la apă.

Acum, deschideți ușor buzele vulvei și separați-le pentru a lăsa clitorisul curat. Poziționați capul oval cu o presiune ușoară pe clitoris, astfel încât să fie în cavitate. Când ai găsit poziția ideală, nu va mai trebui să miști vibratorul.

Dacă doriți să creșteți intensitatea, apăsați scurt butonul mai mare, oval. De fiecare dată când îl apăsați, intensitatea va crește cu un nivel. Există 11 niveluri de intensitate din care puteți alege. Începând de la nivelul 11, puteți încetini pas cu pas cu butonul mai mare, oval. În timp ce vibratorul rulează, LED-ul va fi continuu în câmpul utilizatorului.

Este incredibil de misto. Produsul este reîncărcabil, permițând o manevrare confortabilă și fără cabluri.

Important: trebuie incarcat complet inca de la prima aplicare, este foarte usor cu cablul de incarcare USB inclus. Atașați-l cu cele două contacte magnetice în locațiile de contact destinate și metalice de pe vibrator. Dacă cablul de încărcare nu se lipește, îl puteți conecta la circuitul electric și așteptați un moment.


Acest lucru va activa magnetul și conexiunea contactelor va fi restabilită automat. În timpul procesului de încărcare, LED-ul clipește. De îndată ce procesul de încărcare este complet, acesta va străluci continuu.

Primul proces de încărcare poate dura până la opt ore.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
4049369015030
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare