×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

SATISFYER PRO 4 COUPLES 2020 EDITION D-215142

289,20 lei
Reference:
4049369015498
Brand:
Add to wishlist
Love293
Descriere

Satisfyer Pro 4 Cupluri

  • 2:1 - unde de presiune și vibrație
  • O premieră mondială: must-have pentru cupluri
  • Setări controlabile separat
  • 2 motoare puternice. Impermeabil
  • Reîncărcabil, cablu de încărcare USB inclus

Este timpul pentru momente de neuitat - Satisfyer Pro 4 Couples deschide o nouă lume a jocurilor erotice. Inspirat de vibratoarele clasice de pereche, este purtat în timpul actului sexual și stimulează ambii parteneri simultan. Dar acest tovarăș de joacă care dă plăcere are mai mult de oferit decât o simplă senzație de strângere, vibrații incitante și un masaj tentant la punctul G: în stilul tipic al familiei Satisfyer, stimulează clitorisul femeii fără atingere prin unde de presiune, oferind stimulare mai profundă care duce la orgasme multiple. Plăcere garantată!

UN PUNCT ÎNALT DINTRE PUNCTE ÎNALTE!
Forma ergonomică și husa din silicon moale și mătăsos a Pro 4 Couples asigură că stați confortabil în mână. Odată ce designul tentant te-a sedus, vei fi pe calea împărtășirii extazului simultan. Tija mai îngustă este purtată în vagin și oferă 10 setări puternice de vibrații care stimulează atât penisul, cât și vaginul în timpul sexului. În timp ce el se bucură de senzația de strângere suplimentară în jurul penisului său, ea se bucură de presiunea senzuală asupra punctului G. În același timp, o parte a vibratorului în formă de U rămâne afară, răsfățându-și clitorisul cu valuri de presiune tentante care recreează senzația de stimulare orală. Interacțiunea seducătoare dintre presiune și aspirație are 11 setări, asigurând o experiență senzuală de neuitat. Atașamentul rotund din silicon îți înconjoară clitorisul pe măsură ce ești adus la un punct culminant fără atingere.

Comenzile intuitive vă permit să controlați separat setările de vibrație și unde de presiune, rezultând astfel nenumărate combinații posibile. Satisfyer Pro 4 Couples este, de asemenea, extrem de silențios, deși poate provoca câteva zgomote! Finisajul impermeabil înseamnă că este și însoțitorul ideal de baie, invitându-vă să vă bucurați de plăceri senzuale la duș sau la baie.

MATERIAL ȘI ÎNGRIJIREA
Atașamentul din silicon interschimbabil, prietenos cu pielea, pentru acest model Satisfyer este la îndemână și oval. Suprafața fără frecare a inelului îți înconjoară perfect și cu talent mărgele de dragoste. Intensifica-ti si mai mult senzatiile de placere folosind un lubrifiant pe baza de apa. Bateria reîncărcabilă integrată în Satisfyer Pro 4 Couples oferă o reîncărcare ecologică. Dacă doriți să vă încărcați jucăria printr-o priză, cablul magnetic USB (inclus) poate fi suplimentat cu o priză standard de 5V. Siliconul prietenos cu pielea este extrem de ușor de curățat. Pur și simplu spălați jucăria cu apă călduță și puțin săpun. Atașamentul este, de asemenea, ușor de demontat. Încheiați cu câteva spray-uri de dezinfectant pentru jucării pentru a asigura o igienă deosebit de temeinică.

BRANDUL SATISFACTOR
Marca înregistrată a familiei Satisfyer este stimularea fără contact a clitorisului prin valuri de presiune intense. Această formă de stimulare oferă femeilor din întreaga lume orgasme intense, evitând în același timp iritația. Capetele tuturor modelelor sunt realizate din silicon de înaltă calitate și sunt ușor de schimbat, astfel încât jucăriile de dragoste rezistente la apă să rămână igienice pe termen lung. Cu aceste jucării, nu există nimic în calea atingerii orgasmelor multiple!

Vă informăm că unele dintre produsele noastre pot conține baterii atunci când sunt expediate. Vă rugăm să rețineți comentariile noastre cu privire la legea germană privind bateriile.
În plus, dorim să vă informăm că suntem obligați să luăm înapoi un dispozitiv vechi atunci când este cumpărat un dispozitiv electric sau electronic. Vă rugăm să rețineți comentariile noastre cu privire la obligația de a prelua dispozitivele electrice și electronice.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
4049369015498
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare