×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Shushu 2.0 New Generation Clitoral Aqua - Rithual D-225030

199,77 lei
Reference:
8435565909468
Brand:
Add to wishlist
Love140
Descriere

Bucurați-vă cu noul stimulator de aspirație clitoridiană Rithual™: Shushu™. Puteți atinge puterea maximă cu un singur clic. Model din silicon extra moale cu design ergonomic pentru ușurință în utilizare.

Lansarea Rithual™ Shushu™ este o inovație complet nouă pentru femei. Tehnologie spectaculoasă care combină vidul și pulsațiile energetice care stimulează clitorisul fără a-l atinge și orgasmele vin pe neașteptate. Stimulatorul de clitoris compact și elegant este foarte ușor de utilizat.
De ce Ritual™ Shushu™? Vă oferim 10 motive exclusive care vă vor lansa în căutarea Ritualului Shushu.

  • Putere incredibilă
  • Vibrație și aspirație într-o singură jucărie
  • Dimensiune compacta unica pe piata, Perfect pentru a fi luata oriunde, dimensiunea sa compacta iti permite sa il porti in geanta la birou sau in excursie.
  • Silicon care are grijă de pielea ta
  • Ergonomic, perfect pentru ca femeia să o țină în mână în timp ce suge
  • Orgasm rapid și garantat
  • Testat pe 20 de femei profesioniste din sectorul Erotic care garantează eficacitatea acestuia la 100%.
  • Cap de silicon care iti stimuleaza toate simturile
  • Culoare exclusivă care combină relaxarea și luxul
  • Pret unic pe piata.

Bucurați-vă de spectacolul vieții!! , jucarii sexuale si pofta, atentie!: unde de presiune si vibratie in aceeasi jucarie sexuala? Ei bine, da! Noul Rithual™ Shushu™ cu vibrație vă va face cele mai umede vise să devină realitate.

Combinația perfectă a unei vibrații magice cu aspirație prin impulsuri intense care vor provoca valuri incitante pe marginea capului. Vârful flexibil din silicon medical înconjoară butonul de dragoste mângâindu-i interiorul fără contact prin 3 modele cu 4 nivele de intensitate unde de presiune, în timp ce partea superioară vibrează în jurul lui cu 3 modele și 4 nivele de intensitate cu programe într-un singur buton ușor de utilizat Pure pofta de plăcere transformată în orgasme și țipete.

Pentru a comuta între modul de stimulare prin unde și modul de vibrație, apăsați rapid de două ori. Alege plăcerea așa cum preferi!
Cunoștințele păstrate de dinastiile de o mie de ani care practică energia intangibilă au fost dezvăluite. Avangarda și tehnologia înaltă se îmbină cu misticul pentru a crea amplificatorul de frecvențe ale plăcerii definitive. Lăsați energia să vă curgă toată coloana vertebrală de la clitoris și ajungeți la nirvana cu toate simțurile.

Conform elementelor de bază ale kundalini, energia este ceva care trebuie să curgă liber și fără impedimente prin corpul nostru. Blocajele energetice sunt frecvente în viața noastră de zi cu zi. Pe planul sexual al femeilor, acest lucru se traduce prin dificultăți de a ajunge la orgasm.
De aceea am creat Rithual™ Shushu™ cel mai bun amplificator de frecvență pentru plăcere. Stimularea cu vid fără contact a fost special concepută pentru a elibera chakra emoției și sexualității. Cu aceasta vei obține orgasme mult mai intense și vibrante, eliberând întregul potențial al canalului tău energetic.

Logo-ul este inspirat de a doua chakră. Este situat în zona genitală și este responsabilă, printre altele, de plăcere. Este reprezentat de culoarea portocaliu si cu forma de floare in 6 varfuri.

Rithual™ Shushu™ este echipat cu baterii încorporate, astfel încât poate fi reîncărcat fără a dăuna mediului.

Dacă este necesar, încărcătorul magnetic USB inclus poate fi adăugat la o priză de 5 V, dar puteți încărca Rithual™ Shushu™ pe orice computer sau laptop.
CURĂȚARE

  • Curățați bine jucăria înainte și după fiecare utilizare cu apă caldă și săpun ușor.

DEPOZITARE

  • Păstrați-vă jucăria Rithual™ într-un loc ferit de praf și țineți-o departe de jucăriile din alte materiale. Evitați să-l lăsați în lumina directă a soarelui și NU îl expuneți NICIODATĂ la căldură extremă.

SFATURI DE UTILIZARE

  • Rithual™ recomandă utilizarea lubrifianților pe bază de apă precum Waterfeel™, Aqua™, Bioaqua™, Aquatravel™ sau Coquette™ pentru o introducere ușoară și lină a tuturor produselor din silicon. Nu utilizați lubrifianți siliconici, uleiuri sau creme cu orice produs din silicon, deoarece acestea pot degrada materialul produsului și pot limita performanța și durata de viață a acestuia.

3 ANI GARANȚIE

  • Această garanție se aplică tuturor produselor Rithual™ achiziționate de la data de cumpărare inițială a unui astfel de produs. Această garanție nu acoperă daune cauzate de o utilizare greșită sau altă utilizare decât cea prevăzută și descrisă în manualul de instrucțiuni al produsului, uzura normală, modificarea, utilizarea nerezonabilă, service-ul de către agenții de service neautorizate sau pierderea sau deteriorarea bateriilor sau bateriilor. amovibil.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565909468
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare