×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

SUTIENE CU PUSH-UP

Sutiene cu Push-Up | Evidențiază-ți Silueta cu Încredere

Descoperă gama noastră de sutiene cu push-up, special concepute pentru a oferi un plus de volum și a evidenția silueta, asigurând în același timp suport și confort.


Fie că îți dorești o prezență mai impunătoare într-o rochie elegantă sau pur și simplu vrei să îți îmbunătățești aspectul zilnic, sutienele noastre cu push-up sunt alegerea ideală. Cu cupe mulate care modelează și ridică, aceste sutiene sunt create pentru a-ți amplifica frumusețea naturală și a-ți oferi încredere deplină.

Caracteristici principale:

  • Volum Adăugat: Tehnologia push-up îmbunătățește aspectul bustului, oferind o formă frumoasă și plină.
  • Suport și Confort: Confecționate din materiale de înaltă calitate, aceste sutiene asigură o purtare confortabilă pe tot parcursul zilei.
  • Design Atrăgător: Disponibile într-o varietate de stiluri, culori și finisaje, de la dantelă delicată la modele simple și elegante.
  • Versatilitate: Perfecte pentru a fi purtate sub orice tip de îmbrăcăminte, de la ținute casual la rochii de seară sofisticate.

Îmbrățișează-ți formele și adaugă un plus de încredere ținutelor tale cu sutienele cu push-up din colecția noastră.

Citeste mai multCiteste mai putin
SUTIENE CU PUSH-UP | Intimitis.ro SUTIENE CU PUSH-UP | Intimitis.ro
SALE
OFERTA LIMITATA
ROZA
83,69 lei 139,49 lei
REDUCERE EXTRA DE -40%
Experimentează confortul și eleganța cu Sutienul Soft-PushUp Rufina Roza. Designul fermecător și dantela cu broderie florală adaugă o notă subtilă de lux, transformând fiecare moment într-o experiență senzuală.
SUTIENE CU PUSH-UP | Intimitis.ro SUTIENE CU PUSH-UP | Intimitis.ro
SALE
OFERTA LIMITATA
ROZA
89,69 lei 149,49 lei
REDUCERE EXTRA DE -40%
Experimentează seducția pură cu Sutienul Push-Up Rufina Roza. Designul fermecător și broderia florală transformă acest sutien într-o alegere rafinată pentru momente de neuitat.
ROZA
123,49 lei
Experimentează confortul și rafinamentul cu Sutienul Push-Up Natali Roza Black. Cu broderii unice, bretele reglabile și armături integrate, acest soutien-gorge te va încânta cu designul său elegant și forma perfect...
ROZA
123,49 lei
Experimentează confortul și rafinamentul cu Sutienul Push-Up Natali Roza Pink. Cu broderii unice, bretele reglabile și armături integrate, acest soutien-gorge te va încânta cu designul său elegant și forma perfect...
ROZA
122,49 lei
Experimentează rafinamentul și confortul cu Sutienul Soft Anuk Roza White. Cu o construcție delicată, cu balene încorporate și dantelă fină, acest soft adaugă un element de seducție și stil garderobei tale intime.
ROZA
113,49 lei
Experimentează seducția și confortul cu Sutienul Push-Up Anuk Roza White. Cu cupe căptușite și balene încorporate, acest sutien fermecător oferă un design excepțional pe spate și o decorare fină cu dantelă pe cupe.
ROZA
122,49 lei
Experimentează rafinamentul și confortul cu Sutienul Soft Anuk Roza Ecru. Cu o construcție delicată, cu balene încorporate și dantelă fină, acest soft adaugă un element de seducție și stil garderobei tale intime.
ROZA
113,49 lei
Experimentează seducția și confortul cu Sutienul Push-Up Anuk Roza Ecru. Cu cupe căptușite și balene încorporate, acest sutien fermecător oferă un design excepțional pe spate și o decorare fină cu dantelă pe cupe.
ROZA
122,49 lei
Experimentează rafinamentul și confortul cu Sutienul Soft Anuk Roza Black. Cu o construcție delicată, cu balene încorporate și dantelă fină, acest soft adaugă un element de seducție și stil garderobei tale intime.
ROZA
113,49 lei
Experimentează seducția și confortul cu Sutienul Push-Up Anuk Roza Black. Cu cupe căptușite și balene încorporate, acest sutien fermecător oferă un design excepțional pe spate și o decorare fină cu dantelă pe cupe.
SUTIENE CU PUSH-UP | Intimitis.ro SUTIENE CU PUSH-UP | Intimitis.ro
OFERTA LIMITATA
AXAMI
249,49 lei 293,52 lei
REDUCERE EXTRA DE -15%
Sutien cu push-up cu dantela delicata si broderii stralucitoare

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare