×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

TRENINGURI DIN VELUR

Treninguri din Velur Chic Fashion | Confort și Stil Luxos

Experimentează confortul și stilul luxos cu treningurile noastre din velur chic fashion, perfecte pentru relaxare sau pentru ieșiri în stil. Fabricate din material moale și plușat de velur, treningurile noastre oferă o senzație luxoasă și o croială flatantă. Fie că te relaxezi acasă sau ieși pentru o plimbare relaxată, treningurile noastre din velur sunt concepute pentru a te face să arăți și să te simți minunat. Explorează colecția noastră de treninguri din velur, care includ tăieturi moderne, designuri trendy și detalii atrăgătoare pentru a-ți ridica look-ul athleisure. Cu atenție la detalii și o croială de calitate, treningurile noastre din velur chic fashion sunt o adiție indispensabilă la garderoba ta pentru acele zile confortabile și totuși stilizate.


Bucură-te de confortul și stilul luxos cu treningurile noastre din velur chic fashion, perfecte pentru relaxare sau pentru ieșiri în stil.

Caracteristici Cheie:

  • Material Moale și Plușat de Velur: Fabricate din material moale și plușat de velur, treningurile noastre oferă o senzație luxoasă și confort maxim.
  • Designuri Moderne: Cu tăieturi moderne și designuri trendy, treningurile noastre din velur sunt perfecte pentru a-ți ridica look-ul athleisure.
  • Croială Flatantă: Concepute pentru a-ți flata figura, treningurile noastre oferă o croială flatantă care te face să arăți și să te simți minunat.
  • Detalii Atrăgătoare: Explorează colecția noastră pentru treninguri cu detalii atrăgătoare precum accente metalice, broderii sau elemente de logo.

Actualizează-ți colecția de ținute de relaxare cu treningurile noastre din velur chic fashion, concepute pentru confort și stil luxos.


Citeste mai multCiteste mai putin
INTIMITIS
229,49 lei
Setul de trening veluros, format din bluză și pantaloni, este alegerea perfectă pentru iubitoarele de ținute confortabile.
INTIMITIS
229,49 lei
Setul de trening veluros, format din bluză și pantaloni, este alegerea perfectă pentru iubitoarele de ținute confortabile.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare