×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Premium Body Glide Lubricant Personnel 125 Ml - Id Velvet D-201576

185,90 lei
Reference:
761236501067
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Lux senzual Exemplificând simbolul rafinamentului este ID Velvet ®.

Iată un produs care vă va face sesiunile erotice să se simtă dincolo de fericite. Când ai poftă de o seară plină cu nimic altceva decât ce este mai bun pentru experiența ta sexuală, adu niște Velvet ® în dormitor și descoperi un nou răsfăț în dorință.

Acest produs a fost conceput cu o formulă pentru piele sensibilă. Simțiți cum acest lubrifiant personal vă învăluie într-o seducție plăcută și blândă și vă topiți în extaz. Dă un nou sens cuvântului seducție și lasă-te pierdut în luxul senzual. Exemplificand simbolul rafinamentului este ID Velvet ®.

Iată un produs care vă va face sesiunile erotice să se simtă dincolo de fericite. Când ai poftă de o seară plină cu nimic altceva decât ce este mai bun pentru experiența ta sexuală, adu niște Velvet ® în dormitor și descoperi un nou răsfăț în dorință. Acest produs a fost conceput cu o formulă pentru piele sensibilă. Simțiți cum acest lubrifiant personal vă învăluie într-o seducție plăcută și blândă și vă topiți în extaz. Dă un nou sens cuvântului seducție și lasă-te pierdut în luxul senzual. Formulat în Germania și fabricat aici în America, Velvet ® folosește doar cel mai înalt silicon pur disponibil. Ne-am asigurat că acesta va fi lubrifiantul de cea mai înaltă calitate pe care oricine l-ar putea cere vreodată.

Acest produs luxos permite răsfăț superior celor care doresc o intimitate de lungă durată și fără frecare. Cu siguranță va continua chiar și prin cele mai puternice întâlniri intime. Aceste proprietăți sunt cheie pentru a face întâlnirile senzuale cât mai plăcute pentru toți cei implicați. În plus, acest lubrifiant este sigur de utilizat cu produse din latex, cum ar fi unele dintre jucăriile tale preferate. Bucurați-vă de el împreună cu partenerul dvs. sau bucurați-vă de un moment fericit singur.

Acest lubrifiant poate beneficia foarte mult de întâlnirile tale sexuale, deoarece formula puternică este de o calitate atât de înaltă încât își va menține alunecarea chiar și în medii umede. Aduceți lux în dormitor cu Velvet ® în colecția dvs. ID Velvet ® este fără parfum, compatibil cu latex și o formulă premium.

Acest produs minunat funcționează și ca un excelent balsam și hidratant pentru piele. Perfect atât pentru întâlniri senzuale prelungite, cât și pentru masaje erotice nesfârșite. Cu atât de multe calități excepționale disponibile într-o sticlă mică, este ușor de înțeles de ce acesta este unul dintre cei mai buni lubrifianți absolut pentru plăcerea ta.

  • *Nu se utilizează cu jucării din silicon.

https://store.dreamlove.es/UserFiles/image/id2.png

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
761236501067
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare