×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Vibrador WAND

Vibrator Wand | Putere și Plăcere în Mâinile Tale

Experimentează plăcerea absolută și intensă cu vibratorul nostru wand, o alegere clasică pentru satisfacție sexuală. Cu putere și versatilitate remarcabile, acest vibrator este perfect pentru explorarea plăcerii individuale sau pentru momente de intimitate cu partenerul sau partenera ta.


Descoperă o lume de senzații și extaz cu vibratorul nostru wand, proiectat pentru a-ți oferi plăcere și satisfacție absolută.

Caracteristici principale:

  • Putere și Intensitate: Vibratorul wand oferă o putere de vibrație impresionantă, pentru stimulare profundă și orgasme intense.
  • Design Versatil: Forma clasică a vibratorului wand permite utilizarea ușoară și flexibilitate în explorarea diferitelor zone erogene.
  • Multiple Setări de Viteză: Dispune de multiple setări de viteză pentru a-ți personaliza experiența și a-ți satisface nevoile individuale de plăcere.
  • Material Premium: Fabricat din materiale de înaltă calitate, non-toxice și sigure pentru corp, pentru o experiență intimă plăcută și fără griji.

Bucură-te de momente de extaz și satisfacție sexuală absolută cu vibratorul nostru wand, o alegere de încredere pentru plăcere intensă și profundă.


Citeste mai multCiteste mai putin

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare