×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Multiaction Vibrator Purple - Snail Vibe D-228354

599,74 lei
Reference:
6926749900101
Brand:
Add to wishlist
Love17
Descriere

SNAIL VIBE a fost creat de profesioniști și se bazează pe cercetare și dezvoltare științifică.

De ce este pătrunderea mai plăcută?

 • Stimularea vaginală este necesară, așa cum au descoperit Dr. Stuart Brody (Scoția) și profesorul Tillman Kruger (Elveția). Acești oameni de știință au descoperit că orgasmul dintr-un act sexual real, în comparație cu un orgasm din masturbare, produce un nivel de prolactină cu 400% mai mare, care este responsabil pentru satisfacția și creșterea sânilor.

SAIL VIBE oferă cea mai mare amplitudine de stimulare duală - de 7 ori mai mult decât alte vibratoare.

De ce ai nevoie de stimulare a clitorisului?

 • Studiile anterioare ale lui Kim Wallen, Ph. D. (SUA) și Elizabeth A. Lloyd, Ph. D. (SUA) au confirmat că orgasmul depinde de structura organelor genitale. Datele științifice au arătat că aproximativ 75% dintre femei nu pot atinge orgasmul doar prin stimularea vaginală fără stimularea clitorisului, dacă acesta este situat la mai mult de 2,5 cm de vagin.

SAIL VIBE a fost proiectat cu o rază a părții clitoridei de 2,5 cm și o conexiune flexibilă pentru orice poziție a clitorisului.

Există orgasmul vaginal?

 • Sexologul Edward Eichel (SUA) a dezvoltat o tehnică de aliniere coitală pentru a ajuta la atingerea orgasmului în timpul penetrării în 70% din cazuri. O poziție sexuală specifică împreună cu mișcările pelvine de ridicare și coborâre ajută la alunecarea bazei penisului de-a lungul buzelor vaginale, stimulând clitorisul prin mângâiere în același mod ca și în timpul contactului vaginal. SAIL VIBE asigură stimularea sincronă a clitorisului și vaginului prin mișcări de alunecare care simulează actul sexual.

Orgasmele pot fi controlate?

 • Tehnica Bridge dezvoltată de Dr. Helen Kaplan (SUA), care a fost numit lider printre sexologii științifici de către New York Times, ajută la crearea de noi conexiuni neuronale între zonele erogene. Stimularea externă și cea internă sunt conectate prin „Podul” prin care orgasmul clitorisului devine un orgasm vaginal sau invers. SAIL VIBE vă permite să reglați efectul asupra a două zone erogene direct în timpul stimulării.

Mit sau realitate multivibratoare?

 • De multă vreme, liderii mondiali din industria jucăriilor sexuale încearcă să creeze un vibrator universal cu un stimulator mobil al clitorisului. Cu toate acestea, nu există un singur model care să se laude cu puterea de vibrație a unui masaj cu baghetă, adâncimea de introducere a unui vibrator și stimularea dublă a unui vibrator de iepure. SNAIL VIBE combină opt tipuri de stimulare și înlocuiește toate cele trei tipuri de jucării sexuale în același timp.

Cum poți afla mai multe despre SNAIL VIBE?

 • Simulatorul interactiv 4D SNAIL VIBE îl demonstrează în acțiune, arătându-și vibrația într-o vizualizare tridimensională la scară completă, permițându-vă în același timp să vă jucați cu un partener virtual (se deschide într-o fereastră nouă).

Display-ul kinetic a fost dezvoltat special pentru SNAIL VIBE pentru a-și arăta avantajele pe rafturile sex-shop-urilor.

Informații tehnice:

 • Motoare: 2
 • Nivel de zgomot: < 45 dB
 • Silicon pentru corp
 • Rezistent la apă: IP67
 • Baterie Li-ion: 900 mAh (1 oră timp de utilizare)
 • 4 butoane, 5 viteze 5 moduri, peste 600 de combinații

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
6926749900101
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

 • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare