×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

SATISFYER - DOUBLE JOY CON APP BLACK D-224081

247,90 lei
Reference:
4061504002392
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

SATISFACȚĂ „DOUBLĂ BUCURIE”

Seducție, varietate și pasiune: pentru ca adevărata ta viață amoroasă să fie mereu la punct. tronat pe norul 7, poate un vânt proaspăt să șoptească aici? și acolo prin cearșafuri? Orgasmele obișnuite într-o clasă proprie nu sunt cu siguranță o idee rea: cu vibratorul de cupluri Double Joy din silicon medical, care poate fi controlat de aplicație, timpul tău sexy devine și mai intens prin stimularea unui stimul suplimentar. Cu designul său ergonomic și flexibil, se așează elegant și oferă un pic de magie suplimentar la atingerea unui buton.

2 MOTORE PENTRU FERICIREA DUBLA

Double Joy garantează momente de neuitat și împărtășite: în timpul sexului, vibratorul în formă de U este pur și simplu introdus pentru ca ambele părți să se bucure de vibrațiile intense. În timp ce un ax îți stimulează clitorisul din exterior, cealaltă parte a jucăriei asigură o tensiune seducătoare în sigiliul său amoros. Ambele capete vibrează la fel de puternic datorită celor două motoare. Axul intern stimulează atât punctul G, cât și cea mai bună piesă atunci când îl porniți și îl opriți. Datorită controlului practic al aplicației, puteți schimba programele confortabil chiar și în momentele de extaz extrem.

DĂ-I PUTEREA!

Jucăria ta este Este echipată cu baterii încorporate și, prin urmare, este reîncărcabilă din punct de vedere ecologic. Dacă este necesar, cablul de încărcare magnetic USB inclus poate fi completat cu o priză standard de 5V.

MATERIAL ȘI ÎNGRIJIREA

Este rezistent la apa. Fabricat din silicon medical neted, mătăsos, care este extrem de ușor de alunecat și absoarbe rapid căldura corpului. Jucăria poate fi curățată ușor cu puțin săpun sub apă caldă. Cu puțin detergent dezinfectant pentru jucării, puteți asigura ulterior o igienă deosebit de temeinică, în mod ideal cu spray-ul de dezinfectare perfect coordonat de la Satisfyer. Pentru o plăcere maximă, folosește-ți întotdeauna jucăria cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă de la Satisfyer, care se potrivesc perfect cu produsul.

Sunt disponibile în versiuni clasice, mătăsoase și calde. Compoziția vegană pe bază de apă protejează materialul și menține suprafața jucăriei tale frumoasă și netedă.

BRANDUL SATISFACTOR

Satisfăcător: mult mai mult decât un brand german! Totul a început cu stimularea fără contact a clitorisului datorită tehnologiei inovatoare și brevetate cu unde de presiune. Între timp, cel mai important brand de wellness sexual din lume îmbogățește viața amoroasă a peste 25.000.000 de milioane de femei, bărbați și cupluri din peste 100 de țări cu o gamă largă de produse, precum și produse. Ca întotdeauna, idei noi și cele mai moderne. Tehnologii cu caracteristici de calitate precum silicon de înaltă calitate, o garanție de 15 ani, manopera etanșă și motoare puternice, marca germană de succes este mereu acolo. dispus să combine tehnologia cu designul excepțional în produsele sale. Numai în ultimii 3 ani, Satisfyer a câștigat peste 140 de premii internaționale de design ca nicio altă companie.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
4061504002392
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare