×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Vortex Thrusting And 360 Rotate Tech Turbo Mode Masturbator - Jamyjob D-236664

330,35 lei
Reference:
8435566047572
Brand:
Add to wishlist
Love98
Descriere

Masturbatorul masculin sus și jos JAMYJOB VORTEX este o jucărie de plăcere de înaltă performanță, care te va duce la noi culmi ale satisfacției. În negru elegant, cu accente de roșu intens, acest dispozitiv oferă o serie de caracteristici excepționale.

Caracteristici:

  • Moduri variate de stimulare: Cu 10 moduri de împingere și 10 moduri de rotație, VORTEX- ul în sus și în jos vă permite să explorați o gamă largă de senzații, de la mângâieri blânde la vibrații intense. În plus, are un „mod turbo” încorporat pentru o experiență și mai interesantă.
  • Dimensiuni reglabile: Cu o dimensiune totală de 13 cm și o lățime inserabilă care variază de la 5 cm la 8,5 cm, VORTEX sus și jos se adaptează preferințelor tale personale, permițându-ți să personalizi experiența.
  • Înălțime ergonomică: Cu o înălțime de 11,8 cm, această jucărie se potrivește confortabil în mână, facilitând utilizarea și manevrabilitatea acesteia.
  • Motor puternic: Echipat cu un motor de înaltă performanță, acest masturbator oferă o stimulare intensă care vă va lăsa fără suflare.
  • Rezistent la apă: Conceput să fie impermeabil, VORTEX sus și jos este ușor de curățat și vă poate însoți în momentele de plăcere la cadă sau la duș.
  • Reîncărcare convenabilă: reîncărcarea este ușoară cu încărcătorul magnetic USB, asigurându-vă că jucăria dvs. este întotdeauna gata să vă satisfacă dorințele.
  • Silicon ultra moale: Fabricat din silicon de înaltă calitate, foarte moale la atingere, VORTEX sus și jos oferă o experiență confortabilă și plăcută.

Pe scurt, VORTEX sus și jos este un masturbator masculin premium care oferă o mare varietate de caracteristici pentru a vă ridica momentele de plăcere la noi culmi.

MATERIALE ȘI ÎNGRIJIREA

Jamyjob este o jucărie rezistentă la apă realizată din silicon medical neted, mătăsos, care este extrem de alunecos și absoarbe rapid căldura corpului. Jucăria poate fi curățată ușor cu puțin săpun și apă caldă. Cu puțin detergent dezinfectant pentru jucării puteți asigura ulterior o igienă deosebit de temeinică, în mod ideal cu spray-ul dezinfectant perfect coordonat de la Waterfeel. Pentru o plăcere maximă, folosește-ți întotdeauna jucăria cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel care se potrivesc perfect cu produsul. Sunt disponibile în versiuni clasice, mătăsoase și calde. Compoziția vegană pe bază de apă protejează materialul și menține suprafața jucăriei tale frumoasă și netedă.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566047572
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare