×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Aloe Vera Sliding Gel Bubblegum Flavor 100 Ml - Bruma D-236038

49,55 lei
Reference:
8435566041037
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Gelul Aloe Vera Glide de 100 ML de la brandul BRUMA este un partener esențial pentru explorarea momentelor intime și senzuale în lumea adulților. Formulat cu precizie pentru a oferi o lubrifiere netedă și de lungă durată, acest gel de alunecare oferă o experiență plăcută și confortabilă pentru momentele tale de intimitate.

Îmbogățit cu proprietățile naturale ale aloe vera, acest gel nu oferă doar o senzație mătăsoasă și netedă, dar contribuie și la hidratarea și îngrijirea pielii sensibile. Formula sa nelipicioasă și cu absorbție rapidă vă asigură că vă puteți bucura de întâlnirile dvs. cu confort deplin și fără întreruperi.

Gelul BRUMA Aloe Vera Glide vine într-o prezentare de 100 ML, perfect pentru a purta cu tine în aventurile și explorările tale. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei experiențe intime solo sau în comun, acest gel este conceput pentru a vă oferi o lubrifiere fiabilă și o senzație senzuală unică.

BRUMA

BRUMA este un brand lider în lumea produselor pentru adulți, recunoscut pentru angajamentul față de calitate și satisfacția clienților. Specializată în crearea de produse concepute pentru a spori intimitatea și plăcerea în experiențele adulților, BRUMA și -a câștigat renume pentru concentrarea pe inovație și excelență.

Gelul de alunecare pe bază de apă de la BRUMA întruchipează devotamentul mărcii de a oferi soluții intime superioare. Acest gel este formulat cu atenție pentru a oferi o lubrifiere excepțional de netedă și de lungă durată, sporind confortul și conexiunea în cele mai intime momente. Formula pe bază de apă asigură o senzație naturală și confortabilă, în timp ce textura sa nelipicioasă permite o aplicare fără probleme și o experiență fără probleme.

Cu BRUMA , puteți avea încredere că alegeți produse de înaltă calitate care sunt concepute pentru a vă spori bunăstarea intima. Indiferent dacă explorați aventuri individuale sau comune, gelul de alunecare pe bază de apă de la BRUMA vă oferă o experiență unică de netezime și alunecare, permițându-vă să vă bucurați pe deplin de momentele senzuale.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566041037
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.
AI PUTEA DORI, DE ASEMENEA

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare