×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Cannabis Lubricant 150 Ml - Waterfeel D-213112

54,93 lei
Reference:
8425402155387
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Cannabis Lubricant este un lubrifiant pe bază de apă cu o aromă de Cannabis care oferă un efect plăcut. Este extrem de potrivit pentru masaje corporale și relații sexuale. Poate fi folosit împreună cu prezervativele din latex.

Cu lubrifianții Waterfeel® veți avea o experiență de calitate și o aromă unică.

  • Instrucțiuni de utilizare: Aplicați cantitatea de lubrifiant dorită pe părțile corpului dorite și repetați-o de câte ori doriți.

Lubrifianții Waterfeel® sunt compatibili cu prezervativele din Latex.

  • Perfect pentru lubrifiere și masaje
  • Potrivit pentru sex oral
  • Ideal pentru utilizare cu jucării sexuale

recipient de 150 ml

RO Lubrifiantul de canabis cu ulei de semințe de cânepă este un lubrifiant pe bază de apă. Potrivit pentru masaje corporale, act sexual și pentru utilizare cu prezervative din latex.
Mod de utilizare: aplicati cat de mult lubrifiant doriti pe partile corpului dorite si repetati de cate ori doriti. Înainte de a utiliza lubrifiantul în mod regulat; aplicați o cantitate mică pe antebraț. Dacă apare o reacție alergică, întrerupeți utilizarea. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc răcoros, întunecat. Se recomandă înainte de utilizare/Număr de lot: vezi pachet.

DE
Lubrifiant de cannabis cu Hanfsamen Öl ist ein Gleitmittel auf Wasserbasis. Geeignet für Körpermassagen, Geschlechtsverkehr und in Combination mit Latex Kondomen.
Gebrauchsanweisung: Tragen Sie so viel Gleitmittel auf die gewünschten Körperteile auf, wie Sie wollen und wiederholen Sie dies so oft Sie wollen.
Testați Gleitmittel și asigurați-vă că este instalat corect, pe lângă siguranța Innenseite Ihres Unterarms einmassieren. Stoppen Sie die Anwendung bei iner allergischen Reaktion. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Kühl und dunkel lagern. Mindestens haltbar bis Ende/Chargennummer: siehe Verpackung.

FR
Lubrifiant de canabis cu ulei de cereale de chanvre este un lubrifiant pe bază de apă. Am adaptat aux massages du corps et aux rapports sexuels. Peut être utilisé avec des conservatifs în latex.
Mod de utilizare: Îndepărtați cantitatea de lubrifiant dorită pe partea corpului ales. Utilizare nelimitată. Înainte de a utiliza produsul, testați o cantitate mică de lubrifiant în interiorul echipamentului dumneavoastră. Arrêtez l'utilisation dès l'apparition d'une réaction allergique.
Au ore de portée des enfants. Păstrați-l uscat și rece, deschideți lumina. À consommer avant fin/Număr lot: vezi ambalajul.
ARTICOL
Lubrifiantul de cannabis cu ulei semi-canapa este un lubrifiant pe bază de apă. Este indicat în special pentru masarea întregului corp și sesiunile de raport. Este indicat pentru utilizare cu profilattici în zăbrele.
Instrucțiuni pentru utilizare: aplicați lubrifiant pe podeaua de dedesubt de la deziderat corpului și maturați aplicarea pe rând. Înainte de a utiliza lubrifiantul pe corp, aplicați o cantitate mică de lubrifiant. În caz de reacții alergice întrerupeți aplicarea. Ai părăsit ușa copilului. Păstrați la rece și uscat până când strălucește. Consumarsi preferabil entro fine/Numero di lotto: vezi confezione.

NL
Lubrifiantul de canabis cu hennepzaadolie este een glijmiddel op waterbasis. Geschikt voor lichaamssages, geslachtsverkeer en voor gebruik met latex-condooms.
Gebruiksaanwijzing: smeer zoveel glijmiddel als je wilt op de gewenste lichaamsdelen en herhaal zo vaak je wilt. Testați voorafgaand aan regelmatig gebruik door het aanbrengen van een beetje glijmiddel op de binnenkant van de onderarm. Opriți gebruik cu reacții alergice.
Buiten het bereik van kinderen bewaren. Koel în donker bewaren.
Ten minste houdbaar tot einde /Lotnummer: zie verpakking.

Ingrediente: Aqua, Glicerina, Propilen Glicol, Hidroxietilceluloza, Ulei de Seminte de Cannabis Sativa, Benzoat de Sodiu, Ulei de Ricin Hidrogenat Peg-40, Polisorbat 20, Acid Levulinic, Aroma, Levulinat de Sodiu, Maltoza, Hidroxid de Sodiu, Extract de Linalodiu, Aglanaaf de Sodiu, Zaharină, Parfum, Aspartam, Geraniol, Acid citric, D-Limonen

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8425402155387
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.
AI PUTEA DORI, DE ASEMENEA

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare