×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Lubrifiant ID Frutopia cu aromă de pepene verde 100 ml - ID FRUTOPIA D-201419

64,98 lei
Reference:
761236900358
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Toate tratarea naturală! Frutopia ® – este starea de extaz în care te vei afla după ce ai gustat aromele naturale din cea mai recentă linie de lubrifianți ID ®.

Frutopia ® vă oferă dumneavoastră și partenerului dumneavoastră o experiență delicioasă cu care niciun alt lubrifiant aromat nu se poate compara. Acest lubrifiant personal va crea o experiență de dormitor pe care nu o veți uita curând, pe măsură ce vă aflați în situații din ce în ce mai delicioase. Cu atât de multe alte lubrifianți aromați de pe piață astăzi, s-ar putea să vă întrebați de ce ar trebui să alegeți ID ®; iată câteva motive care ne deosebesc de restul. Formula noastră pe bază de apă este îndulcită natural, nu are zaharuri și nu conține coloranți artificiali. Aroma este atât de proaspătă, încât vei simți că tocmai ai luat o mușcătură dintr-o bucată de fructe proaspătă. De fapt, Frutopia ® este considerată chiar prietenoasă cu veganul, deoarece ingredientele noastre sunt extrase din surse naturale pe bază de legume. Încercarea de ceva nou nu a fost niciodată atât de gustoasă. În plus, Frutopia ® este un lubrifiant prietenos cu latexul. Aceasta înseamnă că îl puteți folosi cu produse din latex fără griji.

ID ® se mândrește cu faptul că a creat o astfel de experiență de aromă revoluționară pentru ca toți clienții noștri să se bucure. Distrează-te puțin cu întâlnirile tale intime și aruncă acest lubrifiant în colecția ta, vei fi bucuros că ai făcut-o. Adaugă puțină aromă dormitorului cu acest lubrifiant delicios cu aromă de fructe.

Linia noastră Frutopia ® este disponibilă în modelul nostru sexy de 3,4 oz. sticla cu pompa de blocare pentru ușurință de aplicare. Fie că sunteți în căutarea unui jet de citrice sau a unei guri răcoritoare, veți găsi asta și mai mult cu cele șase arome delicioase: Zmeură, Mango Passion, Căpșuni, Banană, Pepene verde și Cireșe. Sortimentul colorat de la Frutopia ® vă va face să faceți mai mult decât să vă lingeți buzele.

Frutopia ®, niciun lubrifiant aromat nu va mai fi niciodată la fel.

https://store.dreamlove.es/UserFiles/image/id2.png

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
761236900358
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.
AI PUTEA DORI, DE ASEMENEA

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare