×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Anal with Relaxant

Lubrifiant Anal Relaxant | Îmbunătățește Confortul și Plăcerea

Experimentează confort și plăcere intensificate în timpul jocului anal cu lubrifiantul nostru anal relaxant. Special formulat pentru a reduce tensiunea și a promova relaxarea, lubrifiantul nostru ajută la reducerea disconfortului și permite o penetrare mai ușoară. Indiferent dacă ești începător în jocul anal sau dorești să-ți îmbunătățești experiența, lubrifiantul nostru relaxant este conceput pentru toate nivelurile de confort și plăcere. Compatibil cu prezervativele de latex și jucăriile sexuale, este adăugarea perfectă pentru activitățile tale intime. Descoperă noi nivele de plăcere și intimitate cu lubrifiantul nostru anal relaxant.


Îmbunătățește-ți experiența de joc anal cu lubrifiantul nostru anal relaxant special formulat, conceput pentru a maximiza confortul și plăcerea.

Caracteristici Cheie:

  • Confort Îmbunătățit: Lubrifiantul nostru reduce tensiunea și disconfortul în timpul jocului anal, permițând o experiență mai relaxată și plăcută.
  • Promovează Relaxarea: Formulat cu ingrediente calmante, lubrifiantul nostru promovează relaxarea și reduce orice disconfort asociat cu penetrarea anală.
  • Penetrare Mai Ușoară: Bucură-te de o penetrare mai ușoară și mai confortabilă cu lubrifiantul nostru anal relaxant, conceput pentru a minimiza frecarea și a îmbunătăți alunecarea.
  • Sigur și Compatibil: Lubrifiantul nostru este compatibil cu prezervativele de latex și jucăriile sexuale, asigurând o explorare anală fără griji și plăcută.

Deblochează noi nivele de plăcere și confort în experiențele tale de joc anal cu lubrifiantul nostru anal relaxant.


Citeste mai multCiteste mai putin

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare