×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
Filtreaza dupa :
Pret
-

Semen fluid touch

Lubrifiant Seminal | Replicând Senzația Fluidului Natural

Experimentați senzația realistă a fluidelor naturale cu lubrifiantul nostru similar cu spermă, conceput pentru a imita textura și consistența spermei reale. Formulat pentru a oferi o senzație realistă, lubrifiantul nostru îmbunătățește întâlnirile intime prin replicarea lubrifierii naturale a corpului. Indiferent dacă este folosit pentru joacă solo, intimitatea cuplului sau jocul de rol fantasy, lubrifiantul nostru similar cu spermă adaugă autenticitate și excitare experiențelor senzuale. Bucurați-vă de textura alunecoasă și netedă, care seamănă strâns cu realitatea, și vă delectați cu senzații realiste la fiecare atingere.


Îmbunătățiți momentele intime cu senzația realistă a lubrifiantului nostru similar cu spermă, oferind senzații realiste pentru plăcere sporită.

Caracteristici Cheie:

  • Senzație Naturală: Replică textura și consistența spermei reale pentru o experiență realistă.
  • Intimitate Îmbunătățită: Adaugă autenticitate și excitare jocurilor solo sau în cuplu, îmbunătățind intimitatea și plăcerea.
  • Siguranță pentru Corp: Formulat cu ingrediente sigure pentru corp, lubrifiantul nostru este blând cu pielea și potrivit pentru zonele sensibile.
  • Textură Alunecoasă: Bucurați-vă de textura alunecoasă și netedă care seamănă strâns cu fluidele naturale, oferind alunecare și stimulare fără efort.

Imersați-vă în senzațiile realiste ale lubrifiantului nostru similar cu spermă și îmbunătățiți întâlnirile intime cu o realism fără precedent.


Citeste mai multCiteste mai putin

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare