×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
Filtreaza dupa :
Marca
Pret
-

BDSM metal penis rings

Inele Peniene Metalice BDSM | Intensifică Plăcerea și Controlul

Descoperă puterea inelelor peniene metalice BDSM, concepute pentru a intensifica plăcerea și a oferi un control superior în jocurile tale erotice. Aceste accesorii sunt esențiale pentru cei care doresc să exploreze noi niveluri de senzualitate și dominare.


Fie că ești în căutarea unei metode pentru a prelungi plăcerea sau dorești să adaugi o notă de constrângere în jocurile tale de dominare, inelele peniene metalice sunt alegerea perfectă.

Caracteristici principale:

  • Rezistență și Durabilitate: Fabricate din metale de înaltă calitate, aceste inele sunt proiectate să reziste și să ofere o experiență de utilizare de lungă durată.
  • Design Elegant și Confortabil: Cu un design ergonomic, aceste inele peniene nu numai că arată bine, dar sunt și confortabile pentru purtare pe termen lung.
  • Control și Performanță Îmbunătățite: Ajută la menținerea erecției și poate îmbunătăți performanța, oferind în același timp o senzație de dominare și supunere.
  • Discreție și Siguranță: Livrate cu discreție totală, inelele asigură o experiență sigură și privată, perfectă pentru explorarea dorințelor BDSM.

Experimentează un nou nivel de plăcere și control cu inelele peniene metalice BDSM, un must-have pentru orice aventurier în lumea BDSM.

Citeste mai multCiteste mai putin

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare