×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Silicone-based

Lubrifiant pe Bază de Silicon | Alunecare și Senzație de Lungă Durată

Îmbunătățiți-vă experiențele intime cu lubrifiantul nostru pe bază de silicon, oferind alunecare de lungă durată și senzație luxuriantă. Formulat cu silicon de înaltă calitate, lubrifiantul nostru oferă alunecare și netezime excepționale, asigurând bucurie prelungită fără nevoia de reaplicare frecventă. Perfect pentru jocuri în apă, sesiuni de duș sau întâlniri intime prelungite, lubrifiantul nostru pe bază de silicon rămâne alunecos și mătăsos pentru plăcere și confort sporite. Experimentați sensibilitatea și intimitatea sporite cu formula noastră de lungă durată, concepută pentru a vă eleva momentele senzuale la noi înălțimi.


Delectați-vă cu alunecarea luxuriantă și senzația de lungă durată a lubrifiantului nostru pe bază de silicon, perfect pentru a vă eleva momentele intime.

Caracteristici Cheie:

  • Formulă de Lungă Durată: Oferă alunecare și senzație prelungită pentru plăcere extinsă fără necesitatea reaplicării frecvente.
  • Alunecare Excepțională: Formulat cu silicon de înaltă calitate pentru alunecare netedă și mătăsoasă, îmbunătățind intimitatea și confortul.
  • Rezistent la Apă: Perfect pentru jocuri în apă și sesiuni de duș, lubrifiantul nostru pe bază de silicon rămâne alunecos și eficient chiar și în condiții umede.
  • Siguranță pentru Corp: Fabricat din ingrediente sigure pentru corp, lubrifiantul nostru este blând cu pielea și potrivit pentru zonele sensibile.

Imersați-vă în netezimea mătăsoasă și alunecarea de lungă durată a lubrifiantului nostru pe bază de silicon și bucurați-vă de plăcerea sporită la fiecare atingere.


Citeste mai multCiteste mai putin

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare