×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Water-based

Lubrifiant pe Bază de Apă | Hidratare Netedă și Senzuală

Experimentați hidratarea netedă și senzuală cu lubrifiantul nostru pe bază de apă, special formulat pentru alunecare mătăsoasă și intimitate sporită. Lubrifiantul nostru oferă hidratare și alunecare de lungă durată, asigurând alunecare fără efort și confort în timpul momentelor intime. Compatibil cu toate tipurile de jucării și prezervative, formula noastră pe bază de apă este blândă cu pielea și ușor de curățat, fiind perfectă atât pentru joacă solo, cât și pentru cea în cuplu. Fie că este folosit pentru preludiu, act sexual sau masaj senzual, lubrifiantul nostru pe bază de apă amplifică plăcerea și intimitatea datorită texturii non-lipicioase și non-uleioase. Îmbogățiți-vă experiențele senzuale cu hidratarea revigorantă a lubrifiantului nostru pe bază de apă.


Delectați-vă cu hidratarea netedă și senzuală a lubrifiantului nostru pe bază de apă, perfect pentru a amplifica intimitatea și plăcerea.

Caracteristici Cheie:

  • Alunecare Netedă: Oferă alunecare mătăsoasă pentru intimitate sporită și confort în timpul întâlnirilor intime.
  • Hidratare de Lungă Durată: Asigură hidratare și alunecare de lungă durată pentru plăcere prelungită fără lipici sau reziduuri.
  • Compatibilitate cu Jucăriile și Prezervativele: Sigur pentru utilizare cu toate tipurile de jucării și prezervative, lubrifiantul nostru pe bază de apă este versatil și convenabil.
  • Ușor de Curățat: Formula solubilă în apă face ca curățarea să fie ușoară și non-patajantă, fără a lăsa reziduuri în urmă.

Îmbunătățiți momentele intime cu hidratarea netedă și senzuală a lubrifiantului nostru pe bază de apă și bucurați-vă de plăcere și confort sporite la fiecare atingere.


Citeste mai multCiteste mai putin

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare