×
Click for more products.
No produts were found.

COSTUME DE BAIE DINTR-O PIESA  - eleganta si stil  

Costumele de baie, se asociază cu soarele, marea și plaja. Croiala caracteristică a costumelor din două piese, dezgolește corpul și subliniază formele feminine. În prezent, costumele din două piese și bikini sunt cel mai dorit must-have, a fiecărui sezon de vară. Însă la debutul carierei sale, arătând atât de mult costumele de baie au șocat lumea modei.

Costume de baie 2020

Oferta diverselor costume din două piese este foarte bogată. Pe lângă modelele populare cu cupele tradiționale, sunt disponibile și alte variante. De ex. tankini - combinarea topului cu pantaloni scurți, sau sutienele sportive, bikini. De popularitate se bucură și chiloții costumele de baie din două piese de tip șort, care au devenit alternativa croielilor clasice. Dar și forma clasică a bikinilor a evoluat în decursul anilor. Sutienele de plajă cu balene, sau cu cupele moi și încrețiturile, subliniază deosebit de frumos pieptul. Disponibile sunt și sutienele cu bretele pentru gât, sau costumele populare compuse din material triunghiular cusute între ele, care sustin bine pieptul și atrag atenția prin aspect. Costumele din două piese - culorile și modelele la alegere!

Din infinitatea modelelor, găsește bikini, costumele de baie și accesoriile care vor completa ținuta de plajă. Mereu actuale sunt costumele din două piese, unicolore. O atenție deosebită vor atrage bikinile în culorile stridente, care contrastează frumos cu pielea bronzată. Costumele cu imprimeuri geometrice, florale sau cu buline dintodeauna au fost preferatele doamnelor. Atrag privirile și conferă ținutelor o tentă jucăușă.

Exprimă-ți personalitatea și subliniază silueta cu costumul din două piese! Moda pentru buline și dungi este actuală, iar bikini cu motivele florale sau animal print și culorile stridente revin în grații.

Read more

Menu

CONTACTEAZA-NE

Ne puteti contacta de forma rapida apasand unul din butoanele de mai jos in functie de preferintele dvs 

Call-Center 

Luni-Vineri 9:30 - 17:30

Sambata 9:30 - 13:30

Apeleaza-ne direct pe telefon

contacteaza-ne telefonic

 Scrie-ne mesajul tau prin Whatapp

contacteaza-ne prin whatapp

Scrie-ne prin pagina de contact sau email

Pagina de contact

contacteaza*ne prin email

Cauta produsul dupa referinta sau detalii

Click for more products.
Nu a fost gasit niciun produs cu aceasta denumire.

Descoperă cele mai vândute branduri:

Obsessive Beauty Night

MENIU