×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Couples Vibrator U

Vibrator Cuplu U | Dubla Plăcere pentru Parteneri

Descoperă plăcerea în tandem cu vibratorul nostru special conceput pentru cupluri, model U. Acest vibrator inovator oferă stimulare simultană pentru ambii parteneri, intensificând plăcerea și intimitatea în timpul actului sexual.


Explorați noi dimensiuni ale plăcerii și conectați-vă intim cu partenerul sau partenera dvs. cu ajutorul vibratorului nostru pentru cupluri U.

Caracteristici principale:

  • Design Inovator: Forma U a vibratorului permite stimularea simultană a clitorisului și punctului G, oferind plăcere maximă pentru ambii parteneri.
  • Multiple Moduri de Vibrare: Vibratorul dispune de multiple setări de viteză și modele de vibrații, pentru a vă personaliza experiența și a vă satisface preferințele individuale.
  • Material de Înaltă Calitate: Fabricat din silicon moale și neted, non-toxic și sigur pentru corp, pentru o experiență intimă plăcută și fără griji.
  • Reîncărcabil și Rezistent la Apă: Vibratorul este reîncărcabil pentru o utilizare ușoară și convenabilă, iar designul rezistent la apă permite utilizarea în duș sau în baie pentru experiențe mai variate și mai excitante.

Adăugați o scânteie suplimentară în viața sexuală a cuplului dvs. cu ajutorul vibratorului nostru pentru cupluri U, conceput pentru a vă oferi plăcere și satisfacție în tandem.


Citeste mai multCiteste mai putin

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare