×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Kama Remote Control For Couples Orchid - Rithual D-223371

334,75 lei
Reference:
8435565909512
Brand:
Add to wishlist
Love283
Descriere

Bun venit într-o nouă lume a plăcerii! Pe langa vibratii, cu care se va bucura si partenerul tau, varful de silicon hipoalergenic care patrunde vei descoperi in partenerul tau o ingustime care il va face sa se bucure si mai mult. Vă puteți bucura de această stimulare simultană în care plăcerea este trezită: impermeabilitatea Ritualului Kama vă permite să transformați o baie caldă într-o plăcere aburoasă.

Acumulatorul încorporat este foarte practic: puteți reîncărca confortabil Kama Ritual cu cablul de încărcare USB integrat și vă puteți îmbunătăți florile ori de câte ori aveți chef.

Cu telecomanda la îndemână, puteți controla confortabil vibrațiile și puteți decide cine poate lua deciziile. Pentru aventuri preliminare și incitante, femeia poate purta vibratorul în chiloți și își poate lăsa partenerul să o dezvolte.

Ritualul Kama are 2 motoare puternice care aduc extaz penisului, clitorisului și vaginului, întărind jocurile tale erotice cu senzații unice. Forma U din silicon flexibil adaptabil creează etanșeitate suplimentară și presiune directă asupra punctelor importante. Ca o dezvoltare îndrăzneață a Ritualului Kama, acest tovarăș de joacă are o telecomandă, cu care îți poți varia jocurile erotice!

Siliconul hipoalergenic are o senzație foarte plăcută și este materialul ideal pentru a te bucura de joc îndelung. Este foarte igienic si convinge prin marea sa capacitate de alunecare, care devine o adevarata placere impreuna cu un lubrifiant apos. Vă puteți spăla jucăria cu apă și un săpun blând. Pentru o igienă profundă ar trebui să folosiți și un Waterfeel Toycleaner, câteva spray-uri sunt suficiente pentru a vă curăța optim jucăria.

  • Telecomandă
  • Silicon hipoalergenic
  • Incarcator magnetic
  • 10 programe de vibrații
  • Impermeabil
  • Reîncărcabil
  • 2 motoare puternice
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565909512
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare