×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

SUTIENE DECUPATE

Sutiene Decupate | Stil Audacios și Senzualitate

Descoperă colecția noastră de sutiene decupate, concepute pentru femeile care îndrăznesc să exprime audacitate și senzualitate printr-un stil unic.


Combinând designul inovator cu confortul, sutienele noastre decupate sunt perfecte pentru a adăuga un accent intrigant oricărei ținute. Cu decupaje strategice care evidențiază frumusețea naturală și adaugă un plus de mister, aceste sutiene sunt alegerea ideală pentru momentele în care vrei să te simți deosebit de atractivă.

Caracteristici principale:

  • Design Inovator: Decupajele plasate strategic oferă un echilibru perfect între provocare și eleganță, evidențiind cele mai frumoase trăsături.
  • Confort și Suport: Confecționate din materiale de calitate, aceste sutiene oferă suportul necesar fără a sacrifica confortul.
  • Versatilitate: Ideale pentru a fi purtate sub o varietate de ținute, de la cele de zi cu zi, până la cele de seară, adăugând un plus de stil și originalitate.
  • Detalii Atractive: Fiecare sutien este finisat cu atenție la detalii, oferind o notă de sofisticare și unicitate look-ului tău.

Îmbrățișează-ți latura îndrăzneață cu sutienele decupate din colecția noastră și lasă fiecare detaliu să vorbească despre stilul tău unic.

Citeste mai multCiteste mai putin
AXAMI
133,49 lei
Sutienul V-10401 Axami Black/Gold este o piesă de lenjerie intimă provocatoare și senzuală, cu un motiv de leopard, care va evidenția și îmbunătăți forma sânilor tăi. Cu cupe cu sârmă încorporată și umplutură, acest...

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare