×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Strap-on-

Strap-On-uri | Explorează Noi Dimensiuni ale Plăcerii

Descoperă lumea captivantă a strap-on-urilor, concepute pentru a îmbunătăți intimitatea și plăcerea pentru tine și partenerul tău. Fie că vrei să experimentezi noi senzații sau să-ți îmbunătățești întâlnirile sexuale, strap-on-urile oferă o modalitate versatilă și incitantă de a explora dorințele tale.


Explorează colecția noastră de strap-on-uri și găsește potrivirea perfectă pentru dorințele tale unice. De la design-uri discrete și elegante la stiluri îndrăznețe și aventuroase, există ceva pentru fiecare preferință și fantezie.

Caracteristici Principale:

  • Intimitate Îmbunătățită: Strap-on-urile îți permit să experimentezi noi nivele de intimitate și conexiune cu partenerul tău, deschizând noi posibilități de explorare și plăcere.
  • Opțiuni Versatile: Cu o varietate de dimensiuni, forme și materiale din care poți alege, poți găsi strap-on-ul perfect pentru preferințele și fanteziile tale.
  • Confort și Stabilitate: Strap-on-urile noastre sunt concepute pentru confort și stabilitate, asigurând o potrivire sigură și plăcere neîntreruptă în timpul utilizării.
  • Senzații Intensificate: Experimentează senzații intensificate și stimulare îmbunătățită cu strap-on-uri care sunt concepute să atingă toate punctele potrivite.

Începe o călătorie de explorare și plăcere cu strap-on-uri, accesoriul suprem pentru îmbunătățirea intimității și satisfacției în experiențele tale sexuale.

Citeste mai multCiteste mai putin
PIPEDREAMS
309,90 lei
Setul Strap-On Curele Bel - Fetish Fantasy Series PD2165-23 este perfect pentru jocuri de rol erotice. Acesta include un dildo de 6 inch, un ham reglabil în 4 direcții cu bretele pentru jartieră, 3 inele O din cauciuc...

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare