×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Edible Body Paint

Vopsea Comestibilă pentru Corp | Explorare Senzuală și Plăcere Culinară

Transformă jocurile erotice într-o experiență senzuală și gustativă cu vopseaua comestibilă pentru corp. Perfectă pentru preludiul erotic sau pentru explorarea jocurilor senzuale, această vopsea delicioasă îți permite să desenezi și să savurezi pe corpul partenerului tău într-un mod nou și incitant.


Descoperă plăcerea senzuală și gustativă a jocurilor erotice cu vopseaua comestibilă pentru corp, pentru o experiență erotică și culinară de neuitat.

Caracteristici principale:

  • Deliciu Gustativ: Vopseaua este disponibilă într-o varietate de arome delicioase, pentru o experiență culinară senzuală și plină de plăcere.
  • Creativitate și Explorare: Folosește-ți imaginația pentru a desena și a explora pe corpul partenerului tău, transformând jocurile erotice într-o experiență artistică și incitantă.
  • Ușor de Aplicat și de Spălat: Formula vopselei permite o aplicare ușoară și curățare rapidă, fără a lăsa urme reziduale pe piele.
  • Siguranță și Compatibilitate: Produsul este fabricat din ingrediente sigure și compatibile cu pielea, fiind potrivit pentru utilizare pe întregul corp.

Transformă momentele intime într-o experiență senzuală și culinară cu vopseaua comestibilă pentru corp, pentru o explorare erotică și gustativă de neuitat.


Citeste mai multCiteste mai putin

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare