×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Silicone + Water Base

Lubrifianți Hibridi | Cele Mai Bune din Două Lumi

Experimentați cele mai bune din două lumi cu lubrifianții noștri hibridi, combinând beneficiile formulelor pe bază de silicon și pe bază de apă. Oferind longevitatea și catifelarea siliconului cu curățarea ușoară și compatibilitatea lubrifianților pe bază de apă, formula noastră hibridă oferă o soluție versatilă pentru toate nevoile intime. Bucurați-vă de lubrifiere de lungă durată care rămâne alunecoasă și netedă fără a deveni lipicioasă, permițând plăcerii neîntrerupte în timpul jocului solo sau în cuplu. Fie că sunt folosiți cu jucării sau în timpul întâlnirilor intime, lubrifianții noștri hibridi oferă echilibrul perfect între alunecare și curățare ușoară, amplificând experiențele senzuale la fiecare utilizare.


Descoperiți experiența de lubrifiere ultimă cu formula noastră hibridă, oferind cele mai bune caracteristici ale lubrifianților pe bază de silicon și pe bază de apă într-un singur produs versatil.

Caracteristici Cheie:

  • Combina Formulele pe Bază de Silicon și pe Bază de Apă: Bucurați-vă de longevitatea siliconului cu curățarea ușoară a lubrifianților pe bază de apă.
  • Alunecare de Lungă Durată și Catifelare: Experimentați plăcerea extinsă cu o textură alunecoasă și netedă care rămâne alunecoasă mai mult timp.
  • Compatibilitate cu Jucăriile și Condoamele: Lubrifianții noștri hibridi sunt compatibili cu jucăriile și condoamele, făcându-i potriviți pentru o varietate de activități intime.
  • Curățare Ușoară: Se spală ușor cu apă, fără a lăsa reziduuri lipicioase pentru o curățare fără probleme.

Experimentați amestecul perfect între alunecare și curățare ușoară cu lubrifianții noștri hibridi și amplificați întâlnirile intime cu plăcere de lungă durată.


Citeste mai multCiteste mai putin

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare