×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
Filtreaza dupa :

Hygienic tampon

Tampoane igienice | Confort și Protecție pentru Perioada Ta

Stai confortabil și protejată în timpul perioadei tale cu tampoanele noastre igienice, create pentru a oferi absorbție fiabilă și protecție împotriva scurgerilor. Tampoanele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și au o vârf rotunjit și neted pentru inserție și îndepărtare ușoară. Cu diverse opțiuni de absorbție disponibile, poți alege tampoanele care se potrivesc cel mai bine debitului tău și stilului tău de viață. Indiferent dacă ești la muncă, la școală sau în mișcare, tampoanele noastre higienice oferă protecție discretă și fiabilă, astfel încât să te simți încrezătoare și în siguranță pe toată perioada menstruației tale.


Experimentează confortul și liniștea în timpul perioadei tale cu tampoanele noastre higienice, create pentru confortul și protecția ta.

Caracteristici Cheie:

  • Absorbție Fiabilă: Tampoanele noastre oferă absorbție fiabilă pentru a te menține uscată și confortabilă pe toată perioada menstruației tale.
  • Protecție Împotriva Scurgerilor: Cu un design antiperspirant, tampoanele noastre oferă protecție fiabilă împotriva scurgerilor și petelor, astfel încât să poți merge înainte cu ziua ta cu încredere.
  • Vârf Rotunjit și Neted: Vârful rotunjit și neted al tampoanelor noastre asigură o inserție ușoară și confortabilă, pentru o experiență fără griji în timpul menstruației.
  • Diverse Opțiuni de Absorbție: Alege dintr-o gamă de opțiuni de absorbție pentru a găsi tampoanele perfecte pentru debitul și stilul tău de viață, de la ușor la super plus.

Stai confortabil și protejată în timpul perioadei tale cu tampoanele noastre igienice, create pentru a oferi confort, protecție și liniște sufletească.


Citeste mai multCiteste mai putin

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare