×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
Filtreaza dupa :
Marca
Pret
-

Hair Moisturizer

Hidratant pentru Păr | Hidratează și Nutrește Firul de Păr

Revitalizează-ți părul cu hidratantul nostru pentru păr, special formulat pentru a hrăni și reînnoi șuvițele uscate și deteriorate. Îmbogățit cu uleiuri naturale și extracte botanice, hidratantul nostru pătrunde adânc în firul de păr pentru a restabili hidratarea și a îmbunătăți sănătatea generală a părului. Indiferent dacă ai părul creț, drept sau texturat, hidratantul nostru îți lasă șuvițele să se simtă moi, netede și mai ușor de gestionat, cu un aspect sănătos și strălucitor.


Redă vitalitatea părului cu hidratantul nostru luxuriant pentru păr, pentru șuvițe care arată și se simt mai sănătoase ca niciodată.

Caracteristici Cheie:

  • Hidratare Intensivă: Hidratantul nostru hidratează profund părul uscat și însetat, lăsându-l să se simtă moale și revigorat.
  • Formulă Hrănitoare: Infuzată cu ingrediente hrănitoare precum uleiul de argan și untul de shea, formula noastră ajută la restabilirea hidratării pierdute și îmbunătățirea elasticității părului.
  • Repară și Protejează: Repară părul deteriorat și protejează împotriva deteriorării viitoare cu hidratantul nostru, lăsându-ți șuvițele să arate mai sănătoase și mai rezistente.
  • Ușor de Utilizat: Aplică pur și simplu o cantitate mică de hidratant pe părul umed sau uscat, concentrându-te pe vârfuri și evitând rădăcinile. Stilizează ca de obicei.

Transformă-ți părul cu hidratantul nostru pentru păr, conceput pentru a hidrata, hră

Citeste mai multCiteste mai putin

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare