×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Realistic penises

Descoperă o gamă variată de penisuri reralistice la Intimitis.ro. Experimentează plăcerea autentică cu jucării sexuale realizate din materiale de înaltă calitate și cu detalii realiste. Alege realistic dildo perfect pentru tine și bucură-te de momente intime de neuitat

Citeste mai multCiteste mai putin
ALL BLACK
235,35 lei
Dildo negru de 38 cm, cu textura solida si tija cu nervuri, potrivit pentru stimulare vaginala si anala. Fabricat din PVC, compatibil cu lubrifianti pe baza de apa si silicon. Curatarea este importanta.
ALL BLACK
227,05 lei
Dildo negru de 33 cm, solid și drept, ideal pentru utilizare vaginală și anală. Fabricat din PVC, cu lubrifianti pe baza de apa si silicon recomandati. Curatarea este importanta.
PIPEDREAMS
322,25 lei
Penis realist cu aspect și textură realistă, lungime de 23 cm, diametru de 7,6 cm, cu ventuză puternică pentru fixare. Fabricat din PVC, compatibil cu lubrifianți. Marca Pipedream, lider în industria jucăriilor erotice.
PIPEDREAMS
330,55 lei
Explorați noi dimensiuni ale plăcerii cu dildo-ul King Cock Plus Triple Density. Cu un design revoluționar ce combinație un tij interior rigid și o piele exterioară moale, acest dildo oferă experiența autentică a unui...

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare