×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Realistic Penis 12 Cm Caramel - King Cock D-236499

Penis realist King Cock 12 cm, cu detalii rafinate și ventuză puternică, fabricat din PVC sigur pentru corp și hipoalergenic.

Citeste mai multCiteste mai putin
99,15 lei
Reference:
603912746495
Brand:
Add to wishlist
Love12
Descriere

Vrei ca primul tău vibrator să arate și să se simtă ca studul dur la care ai fanteziat mereu? Nu mai visa și coboară cu Regele! Fiecare venă, fiecare ax și fiecare cap sunt lucrate manual cu atenție, cu detalii rafinate pentru a vă oferi cea mai realistă experiență imaginată vreodată. Baza puternică cu ventuză se lipește de aproape orice suprafață plană și face compatibile toate hamurile de vibratoare.

Fabricat în unitatea de producție de cauciuc Pipedreams de ultimă generație, fiecare King Cock nu conține ftalați și latex, este sigur pentru corp și hipoalergenic. Cel mai bine este că King Cock este fabricat cu mândrie în SUA, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare capodopera cu încredere.

Fabricat din PVC compatibil cu lubrifianți pe bază de apă și silicon. Întreținerea este rapidă și simplă, vă recomandăm să folosiți un produs de curățat jucării sexuale care pe lângă curățare, dezinfectează, ca alternativă puteți folosi apă caldă cu puțin săpun cu PH neutru, odată curățat îl puteți usca cu o cârpă fără scame. Pentru o conservare adecvată, păstrați-l într-un loc uscat, ferit de praf și ferit de soare.

SPECIFICAȚII:

  • Lungime totala: 14,2 cm
  • Diametru: 3,5 centimetri
  • Lungime inserabila: 12 centimetri
  • Material: CLORURĂ DE POLIVINIL

În ultimii 20 de ani, Pipedream Products a creat și dezvoltat unele dintre cele mai bine vândute produse de noutate din lume. Aceste produse includ jucării și vibrații realiste, dar și o gamă largă de gaguri, loțiuni, articole fetiș și cadouri. Pipedream este un brand american fondat în 1973, care nu are nevoie de multe introduceri, cu peste 40 de ani în sectorul jucăriilor erotice, în prezent este cel mai mare producător de produse erotice din lume, ocupând nu doar primul loc în producție, ci și în vânzări, cu sediul în California. Pionierii în marketingul produselor BDSM, de fapt sunt brandul numărul 1 în vânzări de produse pentru introducerea în Bondage. Pipedream cuprinde peste 35 de mărci erotice și a acumulat peste 70 de premii pentru calitatea și inovația sa.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
603912746495
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare