×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Warming Lube 30 Ml - Id Sensation D-201417

33,00 lei
Reference:
761236900648
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Căldură sălbatică! ID Sensation®, nou formulat pe bază de apă, este un lubrifiant de încălzire pe care îl puteți bucura!

Această nouă formulă de încălzire aduce căldura în moduri pe care nu le-ai putea imagina. Acea scânteie minunată de plăcere senzuală va intra în exces în timp ce ești cuprins de flăcările extazului. Sensation știe cum să facă asta în dormitor. Doar cu o mică aplicare, senzația de încălzire vă va trimite cu ușurință într-o criză de emoție. Un foc care cu siguranță vă va aprinde momentele intime dacă este aici pentru a vă răsfăța. Apăsați butonul de contact și creșteți căldura în dormitorul dvs. astăzi!

Cu aceeași consistență ca și cel mai bine vândut ID Glide ®, ID Sensation ® creează o stimulare delicată de încălzire pentru un moment sporit de distracție. Acest lubrifiant garantează aprinderea pasiunilor cu o singură sticlă.

Sensation oferă utilizatorilor săi un pic de căldură pentru a crea starea de spirit. Această încălzire plăcută introduce un nou nivel de plăcere întâlnirilor sexuale obișnuite. Încercarea de lucruri noi în pat a fost întotdeauna un curs de acțiune atrăgător pentru oamenii care caută să aibă un pic mai multă emoție în viața lor. Cu ajutorul acestui lubrifiant sunteți sigur că simțiți că temperatura din dormitorul dvs. vede o creștere foarte vizibilă.

Seif pentru jucării pentru adulți, îl puteți folosi pentru a vă face plăcere cu toate jucăriile preferate fără griji. De asemenea, este un lubrifiant personal excelent pentru masturbare atunci când aveți nevoie de puțină căldură cu slip.

Unul dintre cele mai emoționante produse ID ®, acest lubrifiant își va avea utilizatorii entuziasmați și gata să-și umple nopțile cu pasiune. Formula sa pe bază de apă îl face să fie îndepărtat cu ușurință de pe orice haine sau cearșaf pe care s-ar fi găsit.

Luați o sticlă astăzi și aduceți căldura dorită de dormitorul dvs.

https://store.dreamlove.es/UserFiles/image/id2.png

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
761236900648
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.
AI PUTEA DORI, DE ASEMENEA

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare