×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Lubricant Silicone Millenium 65 Ml - ID Millenium D-201412

129,95 lei
Reference:
761236301025
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Cea mai lungă alunecare! ID Millennium ® este aici pentru a vă oferi lubrifierea de lungă durată pe care o căutați într-un lubrifiant personal!

Conceput cu formula noastră de lungă durată, acest lubrifiant pe bază de silicon vă va lubrifia complet cu doar câteva picături. Una dintre cele mai bune părți ale acestui produs este că nu lasă în urmă niciun reziduu lipicios, așa cum o pot face alți lubrifianți.

Millennium ® este un lubrifiant ușor și cu senzație netedă, care vă va provoca o plăcere absolută, indiferent dacă decideți să-l utilizați. Acest lubrifiant nu cunoaște semnificația cuvântului renunță! Fabricat din silicon de înaltă calitate, ID Millennium ® va rămâne cu siguranță alunecos atât timp cât aveți nevoie. Alunecarea sa este atât de puternică și de lungă durată încât va menține chiar și această alunecare uimitoare în timp ce se află sub apă. Acest lucru vă oferă mult mai multe opțiuni atunci când decideți să plecați într-o escapadă mai aventuroasă. Sigur de utilizat cu latex, vă puteți bucura pe deplin de acest produs în timp ce vă jucați cu jucăriile preferate.

Formula îmbunătățește, de asemenea, masturbarea pentru o experiență mult mai plăcută. Versatilitatea formulei noastre pe bază de silicon permite o gamă largă de aplicare în timpul sesiunilor intime. Formula noastră clară, fără miros, este de departe cea mai bună alegere atunci când ne uităm la lubrifiant pe bază de silicon.

ID ® oferă un produs din silicon sigur și de încredere pentru nevoile tale sexuale. Avem un istoric de producție de lubrifianți excelente și veți descoperi că acesta nu face excepție. Millennium ® este compatibil cu latexul și este, de asemenea, grozav pentru masaje peste tot atunci când doriți să vă tratați partenerul cu ceva mai mult decât sex.

Imbinarea tuturor acestor calitati in formula noastra speciala va face ca urmatoarea ta experienta sexuala sa dureze un Millenium®!

  • *Nu se utilizează cu jucării din silicon.

https://store.dreamlove.es/UserFiles/image/id2.png

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
761236301025
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare