×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Agron Remote Control Cockring Watchme - Black&Silver D-228302

339,77 lei
Reference:
8435565929893
Brand:
Add to wishlist
Love187
Descriere

Iată un răsfăț deosebit de zahăr pentru cel mai bun prieten al tău! Acest minunat stimulator masculin este deghizat ca un inel pentru penis și vrea să îndulcească orele inimii tale. Cu Inelul Negru și Argint vă puteți îmbunătăți în mod corespunzător lancea plăcerii și vă puteți oferi stimuli de furnicături pe tine și pe cei dragi. Cu suprafața sa neagră bogată și netedă, confecționată din silicon medical, Black & Silver te pune într-un extaz senzual imediat ce îl îmbraci. Inelul se întinde frumos și, prin urmare, se potrivește tuturor dimensiunilor, doar pentru a acomoda și a vă bucura penisul.

  • Distractie maxima pentru el si ea. Jocul de dragoste extins oferă ambilor parteneri momente senzuale! '
  • Inel vibrant fantastic pentru a juca în cuplu. Are 10 tipuri diferite de vibrații și două moduri ritmice care vor crește plăcerea ambelor. Poate dura până la 60 de minute în funcționare.

MANITOR DE EREȚIE

Agron își găsește utilizarea în jocul iubirii reciproce și vă aduce plăceri fericite amândoi: crește orgasmul datorită potrivirii perfecte pe penis, vă întârzie efectiv ejacularea și vă oferă rezistență maximă, pe lângă o erecție fermă și dură și asta nu numai că te va face fericit! În plus, stimulatorul de clitoris cu suprafață mare este larg și îți stimulează perla plăcerii prin apăsarea unui buton cu cele 10 moduri de vibrație intensă. Răsfățați-vă sexul cu vibrațiile sale profunde și vă catapultează la punctul culminant.

Și asta nu este tot: datorită finisajului său rezistent la apă, distracția pentru toți voi, sirenele și sirenele de baie sub duș nu se oprește! Sau ce zici de un concert de stimulare toc, ca parte a unei băi romantice pentru doi...?

DĂ-I PUTERE!

Inelul Blac & Silver este echipat cu baterii încorporate și, prin urmare, poate fi reîncărcat într-un mod ecologic. Cablul de încărcare magnetic USB inclus poate fi completat cu o priză standard de 5V dacă este necesar.

ȘI MAI DIVERTITĂ CU TELECOMANDA WATCHME

Noile inele Black & silver includ tehnologia ceasului WATCHME, cu ceasul inclus și gata de utilizare cu sau fără telecomandă. Dar ce este această tehnologie?

Este un ceas inteligent sexual care te va ajuta sa controlezi jucariile sexuale WEARWATCH, le putem sincroniza cu jucarii sexuale care folosesc tehnologia watchme pentru a controla vibratiile si functiile jucariilor noastre sexuale.

Funcțiile unui ceas WATCHME

Într-un ceas WATCHME există câteva funcții remarcabile pe care le vom detalia:

  • Activați / Dezactivați vibrația.
  • Modificați modurile de vibrație
  • Modificați intensitățile în fiecare mod de vibrație.

Pentru o plăcere netedă maximă, utilizați întotdeauna inelul pentru penis cu unul dintre lubrifianții originali pe bază de apă Waterfeel, care se combină ideal cu produsul. Acest lucru vă va face experiența umedă și intensă și va adăuga un factor suplimentar de varietate. Sunt disponibile in multe variante, chiar si cu efect de caldura. Compoziția vegană pe bază de apă este blândă cu materialul și menține suprafața mată de mătase a inelului tău frumoasă și netedă.

MATERIAL ȘI ÎNGRIJIREA

Inelul este fabricat din silicon medical neted, mătăsos. Produsul poate fi curățat ușor cu puțin săpun și apă caldă. Cu puțin detergent dezinfectant pentru jucării, puteți asigura o igienă deosebit de temeinică din toate punctele de vedere, în mod ideal cu spray-ul dezinfectant perfect coordonat de la Waterfeel.

  • Inel vibrant 100% silicon medical
  • Tehnologia watchme cu telecomandă
  • Motor puternic,
  • Glonț detașabil
  • USB reîncărcabil. Sarcina magnetica
  • 10 moduri de vibrație
  • Silicon elastic
  • Stimulare puternică
  • 100% rezistent la apa, potrivit pentru dus sau spa
  • Sigur pentru corp, fără ftalați
  • Diametru: de la 3,5 cm la 8,6 cm
  • 1 an garantie

Să te bucuri cu adevărat de sex în cuplu este acum posibil cu Agron

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565929893
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare