×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Play Zone Kit 9 Xact Rings W Cone - Perfect Fit Brand D-213307

299,96 lei
Reference:
854854005526
Brand:
Add to wishlist
Love389
Descriere

Set Play Zone - 9 inele Xact-Fit cu con de depozitare robust


Imaginați-vă dacă un inel de deget ar avea doar trei dimensiuni echivalente cu circumferința unui ban și un sfert și o monedă de un dolar - cum s-ar potrivi? Ei bine, până acum, inelele pentru penis erau dimensionate chiar mai mult decât atât! Nu e de mirare că este aproape imposibil să găsești un inel de pene potrivit.

  • Perfect Fit a dezvoltat primul sistem de dimensionare a inelului penis conceput pentru a vă potrivi fără prea multă tragere, dar cu suficientă restricție pentru a fi cu adevărat eficient. A trebuit să aruncăm la gunoi sistemul de dimensionare care a devenit standardul de facto. Am stabilit că trebuie să facem inele care să fie de numai 0,1” (2,5 mm) una dintre ele pentru a obține inele care s-ar potrivi perfect. Noile inele se numesc Xact-Fit™. Acum facem 14 dimensiuni de inele Xact-Fit, unde alți producători produc doar 3 până la 5 dimensiuni în aceeași gamă. Le-am făcut să nu fie prea elastice, astfel încât inelele sunt eficiente, dar mai ușor de pus și de scos decât un inel de metal.

Setul nostru distractiv Play Zone conține cele mai utilizate nouă mărimi Xact-Fit pentru inele de arbore, inele cu bile și inele pentru cock & ball. Știm că vei fi surprins de modul în care această mărime face diferența. Fabricat dintr-un silicon moale la atingere, inelul Xact-Fit este de calitate premium și incredibil de puternic. Fiecare inel Xact-Fit este ștanțat cu dimensiunea sa, așa că nu mai ghiciți! Stivuiți inelele pentru distracție suplimentară. Dacă aveți mărimile preferate, puteți comanda în viitor mărimea perfectă Xact-Fit individual.

Zona de joacă vine cu un con de depozitare conceput special pentru a ține perfect inelele Xact-Fit. Setul complet de dimensiuni disponibile este prezentat mai jos. Zona de joc vine cu dimensiunea PF #11-#19.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
854854005526
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare