×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Super Flexible And Resistant Penis Ring 5Cm Pr10 Clear - Powering D-225467

44,95 lei
Reference:
8435565913403
Brand:
Add to wishlist
Love310
Descriere

Extindeți distracția și faceți ca plăcerea să dureze cu acest inel hipoalergenic pentru penis TPE de la Powering. Inelele de erecție POWERING sunt sigure pentru corp, cu siguranță vă vor crește performanța și vă vor intensifica plăcerea.

Inelele penisului, numite și inele de constricție, sunt folosite pentru scurgerea prematură a sângelui din penis (numită efuziune venoasă sau disfuncție veno-ocluzivă). Cerința este ca o erecție să fie încă posibilă.

Dacă acest lucru împreună înainte de timp, poate fi creat cu ajutorul inelului penisului. Compresia uniformă în câmpul bazei penisului contracarează scurgerea prematură a sângelui. Aplicația realizează obstrucția fluxului sanguin la o erecție considerabilă de întărire și întindere.

Un cuvânt despre dimensiunea inelelor penisului: Ar trebui să începeți cu cea mai mare dimensiune și să reduceți treptat dimensiunea în funcție de efect. Rețineți că inelele pot fi purtate nu mai mult de 30 de minute, deoarece pot duce la tulburări circulatorii.

  • Diametrul inelului exterior 5 cm (neîntins)
  • Diametrul inelului interior 2,3 cm (neîntins)
  • Latime inel 1,4 cm

MARCA

Descoperiți noua marcă de inele de alimentare, testate și cu calitate verificată, sunt foarte rezistente la joc. Indiferent dacă este pentru începători sau avansați, cumpărarea unui inel de încredere optimizează performanța sexuală a unui bărbat.

CURATARE SI CONSERVARE

Curățați bine jucăria înainte de prima utilizare și după fiecare utilizare.

Powering este fabricat din TPE hipoalergenic, moale, mătăsos, care este extrem de alunecos și absoarbe rapid căldura din corp. Jucăria poate fi curățată ușor cu puțin săpun și apă caldă. Cu puțin dezinfectant de curățat jucării, puteți asigura ulterior o igienă deosebit de temeinică, în mod ideal cu spray-ul de dezinfecție perfect coordonat de la Waterfeel. Pentru o plăcere maximă, folosiți întotdeauna jucăria cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel care se potrivesc perfect cu produsul. Compoziția vegană pe bază de apă protejează materialul și menține suprafața jucăriei tale frumoasă și moale.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565913403
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare