×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Adjustable Harness Realistic Penis With Balls Rechargeable And Vibrator 28 Cm - Fetish Fantasy Series D-236546

474,93 lei
Reference:
603912756548
Brand:
Add to wishlist
Love62
Descriere

Ți-ai dorit întotdeauna să te simți mai încrezător în ceea ce privește dimensiunea ta și să te bucuri de sex satisfăcător cu partenerul tău suficient de mult pentru ca amândoi să ajungi la orgasm? Iubitul tău știe că mărimea contează și nimic nu îți poate împlini fanteziile și mulțumește un partener ca un bărbat încrezător. acelasi care stie ce face!

Acum poți avea lungimea și circumferința pe care le-ai visat întotdeauna și poți fi tot bărbatul care poți fi cu hamul reîncărcabil cu bile din seria Fetish Fantasy. Spune-ți adio dezamăgirii jenante la jumătatea drumului și salută un zâmbet satisfăcător din partea iubitului tău!

Hamul elastic confortabil se ajustează cu ușurință pentru a se potrivi cu cele mai multe dimensiuni, în timp ce dildo-ul realist atinge locul potrivit de fiecare dată. Este perfect pentru bărbații cu disfuncție erectilă, probleme de ejaculare precoce sau cuplurile care doresc să adauge puțin stil distracției lor. Cel mai bine, vă puteți bucura în continuare de sexul fierbinte față în față și asigurați-vă că vă vireați amândoi împreună!

Hamul gol reîncărcabil este gata de utilizare atunci când sunteți și nu va trebui să vă faceți niciodată griji cu privire la schimbarea bateriilor din nou. Apăsați și mențineți apăsat butonul de pe testiculul stâng timp de trei secunde pentru a-l porni, apoi apăsați din nou butonul pentru a parcurge zece modele de pulsații interesante. Alimentat de o baterie litiu-ion de lungă durată, motorul japonez super-puternic oferă vibrații incitante cu mai multe viteze la vârful dildo-ului, exact acolo unde le doriți cel mai mult partenerul dvs.

Dildo-ul este sigur pentru corp, fără latex și compatibil cu lubrifianți pe bază de apă și silicon. Curățarea este ușor după distracția cu soluția de curățare a vibratoarelor. Jucării Pipedream și apă caldă. Cablul de încărcare USB inclus funcționează cu majoritatea surselor de alimentare USB.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

  • Ham elastic confortabil.
  • Dildo realist.
  • Reîncărcabil.

SPECIFICAȚII:

  • Lungime totala: 30,5 cm
  • Diametru: 5,3 cm
  • Lungime inserabila: 27,9 cm
  • Moduri de vibrație: 10
  • Material: PVC | ABS | Poliester | Fier galvanizat
  • Reîncărcabil: Da
  • Baterii: Litiu Ion
  • Cantitatea bateriei: 1
  • Baterii incluse: Da

În ultimii 20 de ani, Pipedream Products a creat și dezvoltat unele dintre cele mai bine vândute produse de noutate din lume. Aceste produse includ jucării și vibrații realiste, dar și o gamă largă de gaguri, loțiuni, articole fetiș și cadouri. Pipedream este un brand american fondat în 1973, care nu are nevoie de multe introduceri, cu peste 40 de ani în sectorul jucăriilor erotice, în prezent este cel mai mare producător de produse erotice din lume, ocupând nu doar primul loc în producție, ci și în vânzări, cu sediul în California. Pionierii în marketingul produselor BDSM, de fapt sunt brandul numărul 1 în vânzări de produse pentru introducerea în Bondage. Pipedream cuprinde peste 35 de mărci erotice și a acumulat peste 70 de premii pentru calitatea și inovația sa.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
603912756548
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare