×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Amalfi Double Pleasure Succi N + Up And Down - Mia D-236071

259,73 lei
Reference:
8435566047374
Brand:
Add to wishlist
Love76
Descriere

Femeile în timpul menopauzei încep să experimenteze modificări precum apariția bufeurilor, transpirații și probleme de somn din cauza modificărilor hormonale asociate cu această etapă, cum ar fi reducerea producției de estrogeni și progesteron.

Scăderea hormonală duce la scăderea fluxului sanguin în zona pelviană și, în consecință, va provoca uscăciune vaginală, elasticitatea este redusă și aceasta poate provoca disconfort și iritații în timpul jocurilor și relațiilor sexuale.

Menopauza nu trebuie să aibă ca rezultat o reducere a activității sexuale și nici, desigur, o scădere a plăcerii. În opinia ei, credințele care asociază întreruperea menstruației cu încetarea relațiilor sexuale ale unei femei sunt doar ?exemple de imaginație colectivă plină de erori și vătămări.

Noua gamă de jucării sexuale MIA și, mai precis, gama de vibratoare și stimulatoare clitoridiene care au devenit atât de populare în ultimii ani, pot fi aliați pentru femei în perioada menopauzei. „Stimularea zonei genitale și a clitorisului în sine înseamnă creșterea lubrifierii vaginale, foarte utilă în fața uscăciunii cauzate de scăderea hormonală asociată menopauzei”.

Un alt aspect pozitiv despre utilizarea jucăriilor sexuale, cum ar fi stimulatoarele clitoridiene, este că stimularea face femeia mai conștientă de propriul ei corp. Singurul mod prin care poți avea o sexualitate deplină este să devii conștient de propriul nostru corp, dorințe și nevoi. Și mulți se pot reconecta cu capacitatea lor de a se distra printr-o jucărie sexuală.

Dar ce îmi poate oferi MIA DOUBLE PLEASURE WAND?

Oglindă, oglindă pe perete, de ce sunt atât de încordată? Noul tău aparat de masaj MIA DOUBLE PLEASURE WAND te poate ajuta: în sfârșit cineva care nu se plânge când îți dorești un masaj lung! Cu o dimensiune impresionantă și multă putere în spatele capului ispititor de silicon, MIA DOUBLE PLEASURE WAND rezolvă toate problemele și tensiunile, dar bineînțeles și orice dorință de orgasm.

RELAXARE EXCITANTA

Tija aparatului de masaj este realizat din silicon medical, care este deosebit de moale și blând cu pielea. În plus, capul său rotunjit ajunge cu îndemânare în toate părțile corpului care doresc relaxare. Vă relaxați singur sau punctul culminant al unei sesiuni romantice de wellness pentru doi? MIA DOUBLE PLEASURE WAND este bună în orice situație datorită magiei sale relaxante: ceea ce începe ca un masaj stimulant se poate transforma rapid în preludiu seducător...

ACUM SA VORBIM DESPRE MASAGERUL ANAL

Îți plac jocurile anale fierbinți? Atunci ai ajuns la locul potrivit, pentru că acest iubitor plin de bule se simte la fel: a fost făcut să-ți descopere tărâmul minunilor anal cu curbele sale furnicatoare. Motor puternic de plăcere rectală cu vibrații profunde și plăcute. Se aseaza pe ax si pe baza, vibratorul anal urca si coboara automat! Vibrațiile pot fi controlate convenabil prin intermediul butonului MIA TOUCH.

Cu vârful său mic, rotunjit și suprafața flexibilă din silicon moale, alunecă în interiorul tău cu o eleganță deosebită. Chiar și pentru nou-veniți la jocul anal, această intrare este plăcut netedă.

DĂ-I PUTERE!

Bagheta dvs. MIA DOUBLE PLEASURE este echipată cu baterii încorporate și, prin urmare, este reîncărcabilă și ecologică. Cablul de încărcare USB inclus poate fi completat cu o priză standard de 5V, dacă este necesar.

MAI DISTRACȚIE CU LUBRIFICANT

Pentru o plăcere maximă blândă, folosiți întotdeauna stimulatorul clitoridian sau vibratorul anal cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel care sunt ideal pentru produs. Acest lucru vă va face experiența intensă cu bucurie și îi va oferi un factor de varietate suplimentar. Sunt disponibile în versiuni clasice, mătăsoase și calde. Compoziția vegană pe bază de apă protejează materialul și menține suprafața mată și mătăsoasă a farmecului tău plăcută și flexibilă.

MATERIALE ȘI ÎNGRIJIREA

Siliconul MIA conține silicon 100% fără ftalați, incredibil de flexibil. Rezistente la apă (IPX6) și combinate cu un controler ergonomic practic din același material, jucăriile MIA sunt ușor de curățat și rămân igienice pentru o lungă perioadă de timp. Materialul flexibil este minunat de alunecos și se încălzește rapid la temperatura corpului. Vibratorul dumneavoastră poate fi curățat rapid și ușor cu puțin săpun și apă caldă. În cele din urmă, asigurați-vă o igienă temeinică cu câteva pulverizări de dezinfectant pentru jucării.

Bucurați-vă de jucărie la fel de mult cum ne-am bucurat să o facem pentru tine.

BRANDUL MEU

MIA - mult mai mult decât un brand european! Totul a început cu stimularea prin motoare inovatoare și materiale unice. Cel mai important brand de wellness sexual din lume îmbogățește acum viața amoroasă a peste 200.000 de femei, bărbați și cupluri din peste 100 de țări, cu o gamă exclusivă de produse de ultimă oră. Cu caracteristici de calitate precum silicon de înaltă calitate, garanție de 5 ani, complet impermeabil (IPX7) și motoare puternice, marca europeană de succes este întotdeauna atentă să combine tehnologia cu designul excepțional în produsele sale. Un produs asamblat in Spania cu o calitate europeana maxima.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566047374
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare