×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Ass-Gasm Cockring Vibrator Plug - Anal Fantasy Elite Collection D-236537

189,97 lei
Reference:
603912363388
Brand:
Add to wishlist
Love148
Descriere

Cel mai bine vândut Cockring Ass-Gasm este acum disponibil ca o versiune puternică cu vibrații! Bucurați-vă de cele mai explozive ejaculare vreodată cu Plug-ul Vibrator Ass-Gasm Cockring.

Fabricat în întregime din siliconul nostru Elite, neted și mătăsos, acest dop portabil funcționează ca un inel pentru performanță, permițând purtătorului să prelungească ejacularea și să prelungească distracția în timp ce se bucură de o stimulare incredibilă a prostatei. Cheia jocului anal este să o luați încet! Încercarea de penetrare anală înainte de a fi trezit corespunzător poate fi neplăcută, așa că permiteți-vă să vă relaxați pentru a vă bucura de experiență.

Jocul cu degetele este o modalitate excelentă de a relaxa anusul. Anusul și rectul nu au un sistem natural de lubrifiere precum vaginul, așa că folosiți o mulțime de lubrifiant anal Moist® pentru a reduce frecarea și pentru a crește plăcerea. Cu Ass-Gasm în fund și inelul înfășurat perfect în jurul penisului tău, vei rămâne mai tare și mai puternic decât oricând! Inelul din silicon super-elastic pune presiune pe dezavantaje, menținând erecții ferme care durează și durează!

Capul rotund și neted face intrarea și recuperarea rapidă, în timp ce axul subțire și conic asigură că dopul va rămâne la loc între obraji atunci când acțiunea se încălzește. Așezați inelul în jurul bazei penisului și mingilor și purtați-l toată ziua pentru distracție de lungă durată și ejaculare uriașe și puternice! Prin apăsarea unui buton, glonțul puternic oferă vibrații incredibile chiar acolo unde îți dorești cel mai mult.

Încercați-l la duș sau la spa pentru a transforma timpul de baie în timp de plăcere! Siliconul nostru ultra-igienic Elite este super flexibil. Curățarea este o clipă după distracția cu Refresh® Toy Cleaner și apă caldă

SPECIFICAȚII:

  • Lungime totală: 15 cm - 6 inci
  • Diametru: 4 cm
  • Lungime inserabila: 8,9 cm
  • Rezistenta la apa: Impermeabil
  • Material: Silicon | ABS
  • Baterii: AAA
  • Cantitatea bateriei: 1
  • Baterii incluse: Nu

În ultimii 20 de ani, Pipedream Products a creat și dezvoltat unele dintre cele mai bine vândute produse de noutate din lume. Aceste produse includ jucării și vibrații realiste, dar și o gamă largă de gaguri, loțiuni, articole fetiș și cadouri. Pipedream este un brand american fondat în 1973, care nu are nevoie de multe introduceri, cu peste 40 de ani în sectorul jucăriilor erotice, în prezent este cel mai mare producător de produse erotice din lume, ocupând nu doar primul loc în producție, ci și în vânzări, cu sediul în California. Pionierii în marketingul produselor BDSM, de fapt sunt brandul numărul 1 în vânzări de produse pentru introducerea în Bondage. Pipedream cuprinde peste 35 de mărci erotice și a acumulat peste 70 de premii pentru calitatea și inovația sa.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
603912363388
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare