×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

BATHMATE HYDROMAX 7 (X30) RED D-196693

537,15 lei
Reference:
5060140209522
Brand:
Add to wishlist
Love244
Descriere

Bathmate Hydromax 7 (X30) este ultima tehnologia hidrotehnică pentru dezvoltarea și sănătatea penisului.

Prezentarea noului concept revoluționar în dezvoltarea penisului. Bathmate Hydromax X30 este cel mai bun în hidro-tehnologie pentru dezvoltarea și sănătatea penisului. Face tot ce face Bathmate Hercules și mai mult.

Hydromax prezintă cu 35% mai multă forță de generație decât Bathmate oferă oferit unic de pompă cu burduf nou proiectat, oferindu-vă câștigurile mai bune și mai rapide.

Sistemul Burduf încorporează acum o nouă etanșare moale, un inel de confort complet pentru a vă oferi o presiune redusă și un confort mai mare în jurul bazei penisului și a regiunilor testiculelor. Ca un bonus suplimentar, este și detașabil pentru o curățare ușoară.

O nouă caracteristică cu burduf pivotant permite o rotație pozitivă completă de 360 de grade pentru a vă oferi o vizualizare completă a camerei vizuale plus opțiunea de schimbare a unghiului înclinat pentru o eficiență optimă atunci când este utilizat la baie sau la duș - sau când utilizați nou. sistem uimitor de inele de plăcere Hydromax.

Un nou sistem Super Flow Latch Valve permite umplerea dușului cu o singură mână, ușurând utilizarea și poziționarea hidropompei.

O nouă scară de ghidare metrică și imperială vă oferă o zonă de vizualizare vizuală, plus texturarea superioară a tubului de vid pentru o mai bună prindere și control.

Dimensiunea burdufului intern a fost mărită și numărul de convoluție redusă pentru a vă permite să obțineți o expansiune și mai impresionantă a circumferinței.

Asigurarea dvs. de calitate:
Hydromax este fabricat în propria fabrică Bathmates din Regatul Unit și toate piețele sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate și turnate conform specificațiilor și toleranțelor stricte. Pompele Hydromax și piesele lor componente sunt supuse unor teste riguroase în propriul laborator de testare al lui Bathmates și sunt testate în mod obișnuit la 100.000 de cicluri de utilizare, echivalentul a 3 ani de utilizare normală.

Hydromax și noile sale caracteristici de design sunt protejate de brevete înregistrări de design și comerciale la nivel mondial.

Hydromax este cu adevărat sistemul de hidropompe suprem!

  • Greutate: 297 g
  • Diametrul maxim al penisului cu inel de confort: 17,7 cm
  • Lățimea maximă a penisului cu inel de confort: 5,3 cm
  • Lungimea maximă a penisului: 25,4 cm
  • Max. apă vid: -0,55 bar

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
5060140209522
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare