×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Gold Penis Extender - Andropenis D-202553

994,95 lei
Reference:
8437004988010
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Andropenis Gold este dispozitivul original de la Andromedical și, cu peste 500.000 de clienți mulțumiți, este cel mai bine vândut extensior de penis din laborator.

Andromedical este un laborator de urologie care cercetează de ani de zile tratamente medicale pentru mărirea penisului.

In prezent, va propunem un sistem bazat pe utilizarea unor dispozitive numite penis extenders.

Aceste extendere, in fruntea tehnologiei in ceea ce priveste solutiile exclusiv nechirurgicale, sunt prezentate ca o metoda de marire a penisului de luat in considerare pentru acele persoane care nu doresc sa se opereze.

Datorită utilizării sale, puteți obține o creștere a penisului atât în erecție, cât și în flaciditate și asta cu deplină siguranță deoarece dispozitivele noastre certificate CE au fost testate științific.

Conform studiilor privind mărirea penisului efectuate cu Andropenis, există o rată de succes de 97,5% (PubMed) din cazurile care urmează tratamentului. Pentru majoritatea pacienților, acest lucru are ca rezultat o alungire a penisului de până la 4 cm (1,6 inchi) (PubMed & Nature) și o creștere a circumferinței penisului (circuința) de până la 1,5 cm (0,6 inchi) (JSM = PDF).

Deși crește dimensiunea, nu o face în detrimentul grosimii. Dimpotrivă, Andropenis stimulează creșterea și multiplicarea celulelor prin metoda naturală de tracțiune și adaptare (PubMed).

Andropenis este înregistrat la Autoritățile de Sănătate ale Uniunii Europene și este clasificat ca dispozitiv medical de Clasa I. În plus, Andromedical deține certificatele ISO 9001:2008 pentru Sistemul de Management al Calității și ISO 13485:2003 pentru Dispozitive. Medici, demonstrând că Andromedical este sigur și de încredere.

De asemenea, toate studiile și studiile efectuate confirmă că, dacă este utilizat corect, Andropenis este sigur.

Produsele pentru creșterea penisului dezvoltate de Andromedical sunt tratamente nechirurgicale bazate pe principiul medical al tracțiunii și pe capacitatea naturală a organismului de a se adapta la acesta.

Cum functioneazã? Aplicată progresiv, continuu și adaptat, forța de tracțiune (cuprinzând între 600 și 1.500 de grame) stimulează creșterea corpului cavernos și a restului țesuturilor penisului, forțând celulele interne ale penisului să se extindă.

Corpul se adaptează la această forță creând noi celule între țesuturile nou extinse.

Rezultatele înregistrate după aplicarea principiului de tracțiune nu constau doar în alungirea penisului, ci și în îngroșarea acestuia, așa cum se arată în studiile pentru mărirea penisului.

Andropenis este un dispozitiv foarte ușor de utilizat. Datorită manualului de instrucțiuni de buzunar și serviciului nostru de consiliere medicală online și telefonică, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a începe tratamentul.

Utilizarea sa este simpla si discreta, a fost conceputa tinand cont de confortul si discretia pacientilor. Poate fi folosit in timp ce te plimbi, stai in picioare, acasa, la serviciu sau pe strada, deoarece poate fi purtat cu usurinta ascuns sub haine. Andropenis este ușor de purtat în timpul zilei și se desprinde ușor.

Este foarte discret și confortabil și poate fi purtat stând, în picioare sau pe jos. Andropenis este un prelungitor penisan care trebuie utilizat cu penisul în stare flască. Aparatul poate fi folosit 4 sau 9 ore pe zi, luând o pauză atunci când este necesar

Include;

  • Asistență medicală în timpul tratamentului
  • Banda Androcomfort®: 2 unități
  • Androtop® pentru banda Androcomfort®: 2 unități
  • Androring®: 2 unități
  • Ghid rapid
  • Carte electronică gratuită „100 de sfaturi sexuale”
  • Androsilicon®: 2 unități
  • Androtop® pentru Androsilicone®: 2 unități
  • Androshafts®: aur de 24 de karate

Este momentul! Începeți tratamentul și veți vedea rezultatele pentru totdeauna!

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8437004988010
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare