×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Premium Silicone Vibrating Ring - Cici Beauty D-232467

174,97 lei
Reference:
8435565937898
Brand:
Add to wishlist
Love323
Descriere

Iată un cadou dulce pentru cel mai bun prieten al tău! Această gogoașă se deghizează ca un inel și ar dori să îndulcească orele inimii tale. Cu inelul de frumusețe Cici, vă îmbunătățiți corect sulița poftei și vă oferiți dvs. și partenerului dvs. farmece de furnicături. Cu suprafața sa de un roșu intens, netedă și mătăsoasă din silicon medical, Cici Beauty Ring te cufundă în extaz senzual de îndată ce îl îmbraci. Inelul este plăcut elastic și, prin urmare, se adaptează la toate mărimile, doar pentru a se ghemui cald și strâns pe penisul tău.

RECOMANDAT DE SUTE DE BĂRBAȚI

„Plăcere maximă pentru el și ea. O dragoste mai lungă oferă ambilor parteneri momente senzuale!'

DULCE ORA STELEI

Micul purtător de plăcere este apoi folosit pentru a face dragoste în comun și le oferă ambilor parteneri plăceri fericite: cu ajutorul efectului de stază a sângelui dulce-amar, vă întârzie eficient punctul culminant și vă oferă rezistență maximă, pe lângă o erecție dură și fermă, în același timp, stimulatorul mare de clitoris se întinde și îți stimulează perla plăcerii prin apăsarea unui buton cu cele 10 moduri de vibrație intensivă. În timpul întregii acțiuni, îți răsfăță părțile intime cu vibrațiile sale profunde și te catapultează la punctul culminant.

VREAU DOAR SA TE UMEZ

Și asta nu este tot: Datorită finisajului său rezistent la apă (IPX7), distracția nu se oprește pentru toți sirenii și frumusețile de baie sub duș! Sau ce zici de un concert care stimulează torcările ca parte a unei băi romantice în doi...?

DĂ-I PUTERE!

CICI BEUTY RING este echipat cu baterii încorporate și, prin urmare, este reîncărcabil și ecologic. Cablul de încărcare USB inclus poate fi completat cu o priză standard de 5V, dacă este necesar.

MAI DIVERTITĂ CU LUBRIFICANT

Pentru o plăcere netedă maximă, folosiți întotdeauna inelul penisului cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel care sunt ideal pentru produs. Acest lucru vă va face experiența cu bucurie intensă și îi va oferi un factor suplimentar de varietate. Sunt disponibile în versiuni clasice, mătăsoase și calde. Compoziția vegană, pe bază de apă, protejează materialul și menține suprafața mată și mătăsoasă a amuletei dvs. plăcută și suplă.

MATERIALE ȘI ÎNGRIJIREA

Cici Beauty Silicone are o suprafață mată satinată incredibil de flexibilă. Rezistente la apa (IPX6) si combinate cu un control ergonomic practic realizat din acelasi material cu detalii in ABS GOLD rezistent la zgarieturi, jucariile Cici Beauty sunt usor de curatat si raman igienice pentru o perioada indelungata. Materialul flexibil este minunat de alunecos și se încălzește rapid la temperatura corpului. Vibratorul dumneavoastră poate fi curățat rapid și ușor cu puțin săpun și apă caldă. In fine, garanteaza o igiena exhaustiva cu cateva pulverizari de dezinfectant de curatat pentru jucarii.

Bucurați-vă de jucărie la fel de mult cum ne-am bucurat să o facem pentru tine.

BRANDUL CICI BEAUTY

Cici Beauty - mult mai mult decât un brand european! Totul a început cu stimularea prin motoare inovatoare și materiale unice. Cel mai important brand de wellness sexual din lume îmbogățește acum viața amoroasă a peste 200.000 de femei, bărbați și cupluri din peste 100 de țări, cu o gamă exclusivă de produse de ultimă oră. Cu caracteristici de calitate precum silicon de înaltă calitate, garanție de 5 ani, complet impermeabil (IPX7) și motoare puternice, marca europeană de succes este întotdeauna atentă să combine tehnologia cu designul excepțional în produsele sale. Un produs asamblat în Spania cu cea mai înaltă calitate europeană.

Specificații:

  • 7 moduri de vibrație
  • motor super puternic
  • stimularea penisului
  • Stimularea clitorisului și a zonelor erogene
  • USB reîncărcabil
  • IPX7 rezistent la apa
  • silicon super moale
  • Material sigur pentru corp
  • Fara ftalati
  • WATERFEEL Lubrifiant Neutru Cadou 6 ml
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565937898
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare