×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

PRETTY LOVE - LAMAR RABBIT VIBRATOR & VIOLET G-SPOT D-237750

227,25 lei
Reference:
6959532335491
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Acest vibrator este proiectat cu un arbore curbat ideal pentru stimularea punctului G, în timp ce forma sa solidă permite o senzație mai mare la intrarea și ieșirea din corp. Vibratorul extern solid de iepure permite utilizatorului să obțină o stimulare concentrată a clitorisului. Are un ecran LCD digital ușor de utilizat, care arată setările și nivelul bateriei. Este complementul perfect pentru dormitorul cuplurilor care se bucură de un contact intens, senzual și plin de vibrații.

Descoperiți noi culmi ale plăcerii cu vibratorul nostru conceput meticulos pentru a vă satisface cele mai intime dorințe. Această jucărie senzuală combină rafinamentul unui arbore curbat perfect proiectat pentru stimularea punctului G cu excitarea suplimentară a funcțiilor iepurelui clitoridian.

 • Arbore curbat ergonomic : Designul curbat al vibratorului nostru este conceput pentru a atinge punctul G exclusiv cu precizie, oferind stimulare intensă și orgasme mai profunde.
 • Stimulator Clitorizal Rabbit : Echipat cu un mic iepure vibrator pozitionat strategic, aceasta jucarie asigura o dubla doza de placere prin stimularea simultana a clitorisului si a punctului G.
 • Moduri multiple de vibrație : Explorați o varietate de senzații cu multiplele sale moduri de vibrație reglabile. De la pulsații blânde la vibrații intense, puteți personaliza experiența după preferințele dvs.
 • Silicon medical soft-touch: Fabricat cu silicon medical hipoalergenic, vibratorul nostru se simte moale și luxos pe piele, asigurând o experiență confortabilă și sigură.
 • Reîncărcabil și rezistent la apă: Uitați să vă faceți griji cu privire la baterii. Acest vibrator este reîncărcabil, astfel încât să nu rămâneți niciodată fără energie în momentul crucial. În plus, este rezistent la apă, permițându-vă să vă bucurați de el la duș sau la cadă.
 • Control ușor și intuitiv : Cu comenzi ușor de utilizat, comutarea între moduri și reglarea intensității este simplă și fără probleme.

Traieste momente de extaz cu vibratorul nostru conceput pentru a-ti duce placerea la noi culmi. Experimentați fuziunea perfectă a formei, funcției și distracției cu această jucărie sexuală care vă va satisface cu siguranță toate cele mai senzuale fantezii.

CARACTERISTICI :

 • Funcție: 10 funcții de vibrație + 9 niveluri de control al vitezei
 • Putere: USB reîncărcabil
 • Material: silicon ABS
 • Culoare: violet
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
6959532335491
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

 • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare