×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Pro-Gauge Power Pump Transparent - Pump Worx D-236495

439,96 lei
Reference:
603912755404
Brand:
Add to wishlist
Love71
Descriere

Crește-ți performanța și recâștigă încrederea!

Descoperiți erecții groase și palpitante care durează și durează cu această pompă de putere Pro-Gauge de calitate profesională. Dezvoltată ca o alternativă sigură, accesibilă, nechirurgicală la procedurile medicale costisitoare și pastilele, această pompă pentru penis cu declanșare este modalitatea ușoară de a vă mări instantaneu penisul fără efecte secundare negative.

Pur și simplu introduceți penisul în tubul cilindrului de vid, strângeți mânerul EZ-grip și urmăriți-vă tija de plăcere devine mai mare și mai groasă decât oricând! Manșonul moale din PVC formează o etanșare perfectă împotriva pielii și creează un vid puternic în interiorul camerei, forțând erecția să se extindă rapid și să se umfle cu putere. Cilindrul transparent, cu vid, vă permite să vedeți că penisul devine mai mare și mai gras la fiecare apăsare a pârghiei, în timp ce manometrul ușor de citit vă permite să știți câtă presiune ați pompat.

Tubul este fabricat din acril gros, de calitate grea și marcat cu gradări metrice și standard americane pentru a vă măsura creșterea. Manometrul de precizie vă permite să monitorizați progresul de pompare și să vizualizați cantitatea de presiune a vidului. Când ați atins dimensiunea dorită, pur și simplu apăsați declanșatorul cu eliberare rapidă din partea de sus a mânerului pentru a elibera instantaneu presiunea și sunteți gata să jucați!

Utilizați inelul de îmbunătățire inclus pentru a vă menține erecția și pentru a prelungi ejacularea. Când ați terminat, pur și simplu detașați cilindrul de furtun și curățarea se face rapid cu Pump Worx Toy Cleaner și apă caldă.

SPECIFICAȚII:

  • Lungime totală : Cilindru: 8,5' x 2,5' - 21,6 x 6,4 | Furtun: 23,75' x 0,3' - 60,3 x 0,8 cm |Declanşator: 6' x 6,75' - 15,2 x 17,1 cm
  • Diametru : 1 inch - 2,5 cm
  • Lungime inserabila: 7,75 inch - 19,7 cm
  • Material: ABS | Silicon
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
603912755404
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare