×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Sicilia Double Pleasure Vibrating + Biting - Mia D-235603

224,94 lei
Reference:
8435566041174
Brand:
Add to wishlist
Love391
Descriere

MIA SICILIA™ este un stimulator precis al clitorisului pentru uz extern care vă permite să vă bucurați de orgasme multiple de câte ori doriți. Vibratoarele tradiționale pot amorți zona din jurul clitorisului și de cele mai multe ori vă împiedică să experimentați mai multe orgasme. Datorită formei sale exclusive ca o gură REALĂ, limbii sale moale și flexibile și mișcării eliptice revoluționare, MIA SICILIA™ vă permite să atingeți punctul culminant cu o precizie de neegalat. Este perfectă pentru stimularea solo sau pentru jocul discret în partener și permite o abordare versatilă a plăcerii de sine.

1 - PRECIZIE ABSOLUTA

  • Forma reală unică a gurii, cu stimulator moale, flexibil, în formă de punct, ajută la direcționarea oscilațiilor pentru a stimula meticulos orice zonă erogene.

2 – ZECE MODURI DE VIBRAȚIE PUTERNICE ȘI ZECE MODURI DE STIMULARE A LIMBII

  • MIA SICILIA™ are zece modele de vibrații cu intensități diferite, de la un murmur moale la pulsuri foarte incitante. Alte 10 moduri de mișcare limbă care atinge punctul culminant al zeilor.

3 - MISCARE ELIPTICA

  • O mișcare eliptică pentru o senzație unică complet nouă. Reinventarea orgasmelor așa cum le cunoaștem.

4 - SILICON EXTRA MOALE

  • Silicon ultra-moale de înaltă calitate, foarte plăcut la atingere. Designul clasic al MIA cu silicon biocompatibil vă oferă o plăcere extrem de îmbucurătoare și igienă.

MIA SICILIA™ este un vibrator inovator pentru clitoris pentru uz extern, care oferă noi senzații clitorisului și altor zone erogene pentru orgasme multiple, spre deosebire de vibratoarele convenționale care tind să amorțeze zona din jurul clitorisului. Datorită mișcării de simulare reală TONGUE, efectuează o mișcare eliptică constantă, în timp ce vârful moale și flexibil stimulează cu precizie absolută. Are o formă foarte originală și conține zece moduri de plăcere cu intensități variabile. MIA SICILIA™ este perfectă pentru indivizi sau cupluri care doresc să experimenteze un alt tip de orgasm.

  • materiale; silicon biocompatibil
  • finisaj: neted
  • Greutate: 196 g
  • Baterie: Li-Ion 520 mAh 3,7 V
  • Încărcare: până la 2 ore la 5,0 V 500 mA
  • Timp de utilizare: minim 60 de minute
  • Nivel maxim de zgomot: 60 dB
  • Lubrifiant recomandat, pe bază de apă Waterfeel sau marca Aqua.

MATERIALE ȘI ÎNGRIJIREA

Siliconul MIA are 100% silicon fara falati, incredibil de flexibil. Rezistente la apă (IPX6) și combinate cu un mâner ergonomic practic din același material, jucăriile MIA sunt ușor de curățat și rămân igienice pentru o lungă perioadă de timp. Materialul flexibil este minunat de alunecos și se încălzește rapid la temperatura corpului. Vibratorul dumneavoastră poate fi curățat rapid și ușor cu puțin săpun și apă caldă. In fine, garanteaza o igiena exhaustiva cu cateva pulverizari de dezinfectant de curatat pentru jucarii.

Bucurați-vă de jucărie la fel de mult cum ne-am bucurat să o facem pentru tine.

BRANDUL MEU

MIA - mult mai mult decât un brand european! Totul a început cu stimularea prin motoare inovatoare și materiale unice. Cel mai important brand de wellness sexual din lume îmbogățește acum viața amoroasă a peste 200.000 de femei, bărbați și cupluri din peste 100 de țări, cu o gamă exclusivă de produse de ultimă oră. Cu caracteristici de calitate precum silicon de înaltă calitate, garanție de 5 ani, complet impermeabil (IPX7) și motoare puternice, marca europeană de succes este întotdeauna atentă să combine tehnologia cu designul excepțional în produsele sale. Un produs asamblat în Spania cu cea mai înaltă calitate europeană

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566041174
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare