×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Thrusting Vibration Masturbator With Heating Function And Mobile Support - Black - Game Cup D-236034

594,96 lei
Reference:
8435566047381
Brand:
Add to wishlist
Love186
Descriere

Mașina plăcerii pentru bărbați s-a născut în sfârșit!

Designul controlerului cu două mâini a fost dezvoltat cu atenție pentru a obține nu numai o senzație de distracție, ci și stabilitate și confort în timpul utilizării.

Echipat cu o funcție termică, este posibil să combinați liber modele de cursă (8 tipuri) și modele de vibrații (10 tipuri)!
În plus, este inclus un suport pentru smartphone, astfel încât să vă puteți atașa smartphone-ul în partea de sus a unității principale, astfel încât să vă puteți conecta telefonul mobil oricând, oriunde și să urcați în timp ce vizionați filmul preferat ♪

Caracteristici:

  • 10 moduri de împingere și vibrare: 10 modele de vibrații puternice pentru a vă crește libidoul la limită. Masturbatorul masculin este un masturbator cu vibrații cu capacitate unică. Acest lucru vă va permite să vă dezvoltați simțurile la maximum, până când furnicăturile și frisoanele încep și se răspândesc pe tot corpul. Mângâietorul automat împinge și vibrează atât de intens încât nu poți decât să-ți încordezi mușchii cu forță, iar eliberarea se simte adânc în interior.
  • Până la 42 de grade de temperatură: Experimentați senzațiile de plăcere îmbunătățite create de căldură, învăluind cu căldură penisul pentru o senzație și mai confortabilă. si realist! Funcția de încălzire contribuie la o experiență și mai realistă. Caracteristica de încălzire canalizată prin pielea moale, catifelată, oferă o senzație naturală de atingere. Puteți simți căldura, pulsul și valuri.
  • Suport pentru telefon pentru a-ți elibera mâinile: această jucărie automată de plăcere sexuală pentru bărbați vine complet cu un suport pentru telefon pentru a-ți elibera mâinile. Fii atent la acțiune cu fereastra transparentă și găsește-ți unghiul preferat cu brațele reglabile. Puteți chiar să vă deschideți site-ul web preferat și vă veți simți cu adevărat ca și cum ați fi aici. E ca raiul; Tot ce vrei este să încetinești și să te bucuri mai mult.
  • Material moale premium și încărcare USB: bateria reîncărcabilă USB oferă 1 oră de timp de redare cu o singură încărcare. Fabricat din silicon premium sigur pentru corp, moale la atingere și elastic pentru a se înfășura în jurul arborelui. Alunecă și alunecă înăuntru, la fel ca în gura udă caldă a partenerului tău, sugerea Gâtul adânc în partea ta vulnerabilă este stimulatoare. Combinați-l cu lubrifiant pentru a vă optimiza experiența.
  • Design silențios: Acest masturbator masculin, cablul de alimentare va fi clar. Este invelit in bumbac izolat fonic pentru a evita zgomotele rezonante. Te poți bucura de plăcerea pe care o aduce în liniște. ambalat într-o cutie discretă pentru a proteja intimitatea acestuia.
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566047381
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare