×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Vienna Double Pleasure Licking + Vibrating Egg - Mia D-234832

279,93 lei
Reference:
8435566040832
Brand:
Add to wishlist
Love179
Descriere

Femeile în timpul menopauzei încep să experimenteze schimbări precum bufeurile, transpirația și problemele de somn din cauza modificărilor hormonale asociate cu această etapă, cum ar fi producția redusă de estrogen și progesteron.

Scăderea hormonală duce la scăderea fluxului sanguin în zona pelviană și, în consecință, va provoca uscăciune vaginală, elasticitatea este scăzută și aceasta poate provoca disconfort și iritații în timpul jocurilor și actului sexual.

Menopauza nu trebuie să aibă ca rezultat o reducere a activității sexuale și nici, desigur, o scădere a plăcerii. În opinia sa, credințele care asociază întreruperea menstruației doar cu încetarea relațiilor sexuale ale unei femei ?sunt exemple ale unui imaginar colectiv plin de erori și prejudecăți.

Noua gamă de jucării sexuale MIA și, mai precis, gama de vibratoare și stimulatoare clitoridiene care au devenit atât de populare în ultimii ani, pot fi aliați pentru femei în perioada menopauzei. Stimularea zonei genitale si a clitorisului in sine inseamna cresterea lubrifierii vaginale, foarte utila in fata uscaciunii cauzate de scaderea hormonala asociata menopauzei?.

Un alt punct pozitiv despre utilizarea jucăriilor sexuale precum stimulatoarele clitoridiene este că stimularea reușește să o facă pe femeie mai conștientă de propriul corp. Singurul mod prin care poți avea o sexualitate deplină este să devii conștient de propriul nostru corp, dorințe și nevoi. Și mulți sunt capabili să se reconecteze cu capacitatea lor de a se distra printr-o jucărie sexuală.

Dar ce îmi poate aduce MIA VIENNA?

Modalități de a juca; Puneți trandafirul de silicon în siguranță în palmă. Așezați MIA VIENA pe clitoris sau alte zone erogene și bucurați-vă de vibrațiile profunde. Explorați diferite medii și poziții pentru a vă adapta experiența. Este perfect pentru stimularea clitorisului și, de asemenea, utilizarea simultană a vibratorului anal, masând ambele zone în același timp.

MIA COMES, incorporeaza un vibrator anal oscilant, crescand senzatia de vibratie de 5 ori.

  • 10 moduri puternice de vibrație
  • Whisper Quiet - Conceput pentru a fi discret, MIA DOUBLE PLEASURE este silențios, astfel încât nimeni nu va ști ce faci.

DĂ-I PUTERE!

MIA DOUBLE PLEASURE este echipată cu baterii încorporate și, prin urmare, este reîncărcabilă și ecologică. Cablul de încărcare USB inclus poate fi suplimentat cu o priză standard de 5V, dacă este necesar.

MAI DIVERTITĂ CU LUBRIFICANT

Pentru o plăcere netedă maximă, utilizați întotdeauna stimulatorul de clitoris sau vibratorul anal cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel care se potrivesc în mod ideal cu produsul. Acest lucru vă va face experiența cu bucurie intensă și îi va oferi un factor suplimentar de varietate. Sunt disponibile în versiuni clasice, mătăsoase și calde. Compoziția vegană, pe bază de apă, protejează materialul și menține suprafața mată și mătăsoasă a amuletei dvs. plăcută și suplă.

MATERIALE ȘI ÎNGRIJIREA

Siliconul MIA are 100% silicon fara falati, incredibil de flexibil. Rezistente la apă (IPX6) și combinate cu un mâner ergonomic practic din același material, jucăriile MIA sunt ușor de curățat și rămân igienice pentru o lungă perioadă de timp. Materialul flexibil este minunat de alunecos și se încălzește rapid la temperatura corpului. Vibratorul dumneavoastră poate fi curățat rapid și ușor cu puțin săpun și apă caldă. In fine, garanteaza o igiena exhaustiva cu cateva pulverizari de dezinfectant de curatat pentru jucarii.

Bucurați-vă de jucărie la fel de mult cum ne-am bucurat să o facem pentru tine.

BRANDUL MEU

MIA - mult mai mult decât un brand european! Totul a început cu stimularea prin motoare inovatoare și materiale unice. Cel mai important brand de wellness sexual din lume îmbogățește acum viața amoroasă a peste 200.000 de femei, bărbați și cupluri din peste 100 de țări, cu o gamă exclusivă de produse de ultimă oră. Cu caracteristici de calitate precum silicon de înaltă calitate, garanție de 5 ani, complet impermeabil (IPX7) și motoare puternice, marca europeană de succes este întotdeauna atentă să combine tehnologia cu designul excepțional în produsele sale. Un produs asamblat în Spania cu cea mai înaltă calitate europeană.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566040832
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare