×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Anal Hump Gear Xl Black - Perfect Fit Brand D-213350

349,75 lei
Livrare in 2 - 3 zile lucratoare
Reference:
854854005120
Brand:
Add to wishlist
Love402
Descriere

Pentru că XL este XXX Bun.

Am luat hump Gear și am făcut-o mai mare. Da, fundul nostru fuckable vine acum în XL pentru jucătorii noștri mai avansați. Funcționează așa. Partea superioară pune ștecherul ca pe o teacă de cocoș și apoi îl introduce în persoana care primește; asigurându-vă că vârful mare de deasupra bazei ajunge până la capăt. Hump Gear XL este fabricat din SilaSkin, care este o combinație perfectă de silicon și TPR, făcându-l incredibil de elastic, moale și moale, dar puternic, astfel încât se conturează pentru a se potrivi anatomiei receptorului.

Odată ce este introdus, nub acționează ca o ancoră pentru a-l ține pe loc și oferă independență maximă pentru ca vârful să joace, așa cum dorește încrezător că Hump Gear nu va ieși. Receptorul se bucură de circumferință suplimentară și lungime suplimentară, fără frecare. Designul său încorporează nervuri interne, care sunt plăcute ambilor parteneri și este conceput astfel încât să puteți avea sesiuni prelungite. Aflați de ce acest câștigător al premiului este una dintre cele mai bine vândute jucării sexuale ale noastre. Consultați recenziile noastre.

  • Dimensiune: Lungimea inserției 6.5””
  • Circumferinta exterioara 7”
  • Culori disponibile: Negru

Curățare: Spălați bine cu săpun ușor și apă.

Siguranță: Acest produs nu este un contraceptiv sau un substitut al prezervativului. Sigur cu lubrifianti pe baza de apa. Acest produs nu este compatibil cu produsele din latex. Vă rugăm să depozitați separat.

Produsele Perfect Fit Brand sunt vândute și sunt destinate utilizării strict ca jucării noutate pentru adulți pentru divertisment. Nu sunt destinate utilizării medicale și nu au fost testate clinic. Nicio afirmație medicală nu este garantată sau implicită prin utilizarea acestor produse. Aceste produse nu conțin ftalați, nu conțin latex și îndeplinesc standardele europene de siguranță pentru jucării EN71-3.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
854854005120
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare