×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Watchme Remote Control Vibrator Anal Plug Alexandru - Anbiguo D-228360

Vibrator anal cu telecomandă ANBIGUO ALEXANDRU - plug anal moale, reîncărcabil, cu 7 moduri de vibrație și ceas inteligent WATCHME.

Citeste mai multCiteste mai putin
299,96 lei
Livrare in 2 - 3 zile lucratoare
Reference:
8435565925406
Brand:
Add to wishlist
Love398
Descriere

Morbiditatea este o realitate umană, adică unul dintre impulsurile de bază ale ființei umane. Are de-a face cu partea instinctuală și face parte din toate nevoile, cum ar fi: a mânca, a face sex, a socializa, a dormi, printre altele.

Unele studii efectuate la Universitatea Wake Forest au arătat că interesul morbid a fost întotdeauna prezent în creierul nostru. De aceea morbidul este ceva ce poate fi definit ca o nevoie pentru oameni, ceva ce trebuie să aibă sau să facă.

Acest sentiment este un fel de forță care îi determină pe oameni să intre în contact cu el și îi determină să experimenteze plăcerea în momentul în care o face. Plăcerea de a face ceva interzis sau de a încălca regulile.

Morbid are diferite moduri de a se exprima, printre acestea se numără și pornografia; Vizualizarea acestui tip de conținut satisface curiozitatea oamenilor, dar le permite și să facă un pas dincolo de relațiile sexuale obișnuite. De aceea a luat naștere ANBIGUO, primul brand conceput pentru morbiditate sexuală nelimitată!

Unde începe interzisul este morbid și ambiguitate. Fără etichete, fără limitări și cu multă pasiune am dezvoltat acest brand.

ANBIGUO ALEXANDRU este plugul anal perfect pentru stimularea vibrațiilor scăzute până la intense. Discret, puternic și incredibil de neted. Conturat exclusiv pentru zona anale si ca sa joci toate punctele tale de placere. Stratul său suplimentar de silicon catifelat este un supliment pentru sexul anal.

Acest vibrator este fabricat din silicon medical flexibil și poate fi plasat confortabil și ușor pe piele. Lucrul special la acest produs de bunăstare sexuală este telecomanda wireless, cu ajutorul căreia poți controla cu ușurință plăcerea de la ceas fără a fi nevoie să rupi starea de excitare. Puteți selecta dintre 7 programe de vibrații interesante cu diferite grade de intensitate.

Caracteristici

  • Vibrator moale cu frecvență pulsatorie
  • Măsurători; 13,6 x 3,3 cm
  • Silicon de calitate medicală
  • Reîncărcabil prin USB
  • 7 moduri de vibrație
  • Controlul intensității în fiecare mod de vibrație
  • Ceas cu telecomandă cu tehnologie WATCHME
  • Conturat pentru a vă stimula cu precizie punctele de plăcere
  • Potrivit pentru stimularea internă și externă.
  • 100% rezistent la apă pentru o curățare ușoară și mai fierbinte decât băile fierbinți clasificate IPX6
  • Vibrator 100% vegan

Ce ar trebui să ținem cont atunci când folosim ANBIGUO ALEXANDRU?

Utilizați întotdeauna suficient lubrifiant pe bază de apă (de exemplu marca AQUA) pentru a face experiența de plăcere cât mai interesantă și plăcută posibil. Siliconul delicat se simte bine pe piele datorită suprafeței sale moale și pufoase. În plus, ALEXANDRU este ușor de curățat datorită materialelor sale: Puțină apă caldă și săpun sunt suficiente pentru curățare, iar câteva pulverizări de detergent pentru jucării asigură o igienă completă, astfel încât să poți începe imediat următoarea aventură!

Dacă crezi că nu este necesar să ai un ceas sexual inteligent pentru că cu o telecomandă normală îți atingi obiectivele, te înșeli. În acest articol vă vom explica câteva beneficii pe care vi le va aduce tehnologia WATCHME.

Ce este un ceas WATCHME?

Este un ceas inteligent sexual care te va ajuta să controlezi cele mai bune jucării sexuale. Le putem împerechea cu jucării sexuale care folosesc tehnologia watchme pentru a controla vibrațiile și funcțiile jucăriei noastre sexuale preferate.

Funcțiile unui ceas WATCHME

Într-un ceas WATCHME există câteva funcții remarcabile pe care le vom detalia:

  • Activați / Dezactivați vibrația.
  • Modificați modurile de vibrație
  • Modificați intensitățile în fiecare mod de vibrație.

De ani de zile am văzut mii de jucării sexuale folosind o telecomandă, acest lucru a permis întotdeauna să te joci într-un mod distractiv cu partenerul tău sau singur folosind o telecomandă pentru a oferi plăcere de la distanță. Este foarte plăcut să folosești o telecomandă, totuși, cu Watchme am făcut un pas mai departe în comoditatea și confortul actului sexual.

De ce să folosiți ceasul WATCHME?

Vă explicăm principalele motive care vă vor face să vă gândiți la utilizarea unei telecomenzi sub formă de ceas.

Când facem sex, suntem concentrați pe a oferi și a primi plăcere. Când folosim jucării cu telecomandă, uneori pierdem controlul între cearșafuri. Cu Watchme acest lucru nu se va întâmpla, ceasul va fi întotdeauna localizabil și concentrarea atenției tale va fi doar să oferi sau să primești plăcere.

Cand folosim telecomanda ne dorim sa fie cat mai discreta, sa treaca complet neobservata, in ultimii ani am vazut avansarea ceasurilor inteligente precum Apple watch sau multe altele, totusi la folosirea watchme va trece neobservata. pentru că acum este foarte obișnuit să te uiți la ceas pentru a verifica caloriile arse, fotografiile, mesajele etc... singura diferență va fi că, uitându-te la watchme, vei controla plăcerea iubitului tău sau a propriei tale, gata de acțiune ?

Watchme este un ceas realizat din silicon moale confortabil conceput pentru avansarea telecomenzii, fiind singurul ceas de pe piata care iti permite sa variezi intensitatile in fiecare mod de vibratie si oferind moduri nelimitate de vibratie de la soft la puternic.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565925406
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare