×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Axis High Specification Electro Stimulator - Electrastim D-227099

2.024,94 lei
Reference:
609224032660
Brand:
Add to wishlist
Love295
Descriere

AXIS are ieșiri izolate duble, fiecare dintre ele poate fi controlată independent pentru a satisface părți ale corpului sau jucători cu diferite niveluri de sensibilitate. Veți putea conecta oricând 2 jucării bipolare sau 4 unipolare. AXIS se mândrește cu aceeași putere de ieșire ca și populara noastră unitate SensaVox; de data aceasta împărțit în 99 de intensități distincte pentru a oferi orice, de la o furnicătură ușoară până la o contracție completă. Electroventilatoarele cu experiență nu vor aprecia doar nivelul de putere, ci și livrarea lină și concisă a fiecărui val sau impuls.

Moduri de redare

Cu nu mai puțin de 7 moduri de joc diferite, AXIS se va asigura că sesiunile tale de electrostimulare sunt o experiență cu adevărat captivantă.

1. Wave – Pentru cei care doresc ca munca să fie făcută pentru ei, am încorporat cele mai populare modele de valuri și masaj ale noastre. Doar selectați-l pe cel pe care doriți să îl încercați, setați-vă intensitatea și AXIS se va ocupa de restul. Alegeți dintre 11 modele Wave diferite.

2. Puls – Aceste modele asigură un stil de stimulare mai atrăgător, în care niveluri de intensitate mai ridicate te fac să te strângi și să te contracti. Alegeți dintre 12 modele diferite de Pulse.

3. Flick - Modul nostru patentat Flick, care și-a făcut debutul în stimulatorul nostru omonim, a revenit și mai bine ca niciodată. Accelerometrul triplu AXIS de înaltă specificație înseamnă că modul Flick este mai receptiv decât oricând, astfel încât să vă puteți bucura de „slănire virtuală” sau „masturbare virtuală” atunci când este combinat cu accesoriul corespunzător. Alegeți dintre 5 opțiuni Flick diferite.

4. Înclinare - Face ceea ce scrie pe tablă! Modul de înclinare răspunde la poziția AXIS-ului de-a lungul axei orizontale. Înclinați unitatea înainte pentru a crește intensitatea până la nivelul complet pe care l-ați setat sau înclinați înapoi pentru a reduce intensitatea. În acest fel, vă puteți construi propriile modele personalizate care să răspundă la unghiul AXIS. Poziționați AXIS pe corp folosind clema detașabilă pentru curea pentru a vă rock 'n' roll propria temă personalizată! Alegeți dintre 5 opțiuni diferite de înclinare.

5. Proximitate - Îți place sentimentul de a împărtăși senzații electro cu partenerul tău, dar îți dorești ca controlul să fie puțin mai natural în căldura momentului și să poți crea propriile modele de stimulare? Modul de proximitate vă permite să setați nivelul maxim de intensitate, apoi să vă creați propriile modele folosind senzorul din partea din față a AXIS. Poți pur și simplu să fluturi cu mâna spre și departe de unitate pentru a te juca cu stimularea, dar distracția începe cu adevărat atunci când folosești apropierea corpului partenerului pentru a controla senzațiile. Modul de proximitate înseamnă că fiecare val, forță sau mișcare în fața senzorului va trimite o stimulare cronometrată unic accesoriilor conectate. Cu cât orice parte a ta este mai aproape de senzor, cu atât stimularea este mai intensă. Setați intensitatea dorită pentru fiecare canal, apoi utilizați Proximitatea pentru a manipula fluxul și refluxul stimulării. Cu cât te apropii mai mult, cu atât senzațiile sunt mai puternice. Singura limită a acestui mod este imaginația ta. Încearcă să plasezi AXIS între tine și partenerul tău în timpul sexului pentru a controla electrostimulările cu apropierea corpului tău! Alegeți dintre 5 opțiuni diferite de proximitate.

6. Microfon – Microfonul încorporat în AXIS înseamnă că folosirea vocii pentru a controla senzațiile e-stim este mai ușor ca niciodată. Microfonul are o fidelitate atât de mare încât a trebuit să adăugăm 10 niveluri de sensibilitate pentru a răspunde exact scenariului și nevoilor dvs. Alegeți dintre 5 opțiuni diferite de microfon.

7. Line In - Tehnologia de procesare digitală a semnalului duce controlul audio la un nivel cu totul nou cu intrare stereo-stim. Acest mod vă permite să redați melodiile preferate sau modelele electro audio specializate de pe un telefon, computer sau alt dispozitiv pentru a controla AXIS. Există literalmente nelimitate posibilități de model și secvență atunci când utilizați intrarea sunetului stereo. Alegeți dintre 5 opțiuni diferite de intrare de linie.

Modul gestual

Pe lângă utilizarea butoanelor de control tactil de pe panou pentru a controla AXIS, o puteți face și cu gesturi fără contact. În modul Gesture, fiecare caracteristică a lui AXIS poate fi manipulată cu o mișcare a mâinii. Treceți mâna vertical în sus peste unitate pentru a crește intensitatea pentru ambele canale sau fluturați în jos pentru a reduce ambele canale. Un gest lateral spre stânga crește intensitatea canalului 1, în timp ce aceeași mișcare spre dreapta va crește canalul 2. Puteți, de asemenea, să parcurgeți meniurile și să schimbați modelele cu aceste gesturi. Am încorporat chiar și o funcție „Gesturi de exersare”, astfel încât să o puteți înțelege înainte de a o încerca cu adevărat. Butoanele vor funcționa în continuare normal în modul Gesture, dar vă oferă opțiunea de a evita deloc atingerea unității. Perfect dacă mâinile tale sunt lipicioase sau ocupate! Ca și în cazul modului de proximitate, nu trebuie să folosiți mâna pentru a opera acest mod. Orice mișcare distinctă în fața senzorului va funcționa, fie că este vorba de o mână, un braț, un picior sau o paletă de bătaie!

Eco-friendly plus 100% performanță, 100% din timp

AXIS dispune de o baterie litiu-ion care respectă mediul înconjurător, care se reîncarcă cu ușurință cu cablul USB furnizat. Un indicator de combustibil al bateriei monitorizează în mod constant utilizarea AXIS pentru o idee exactă a puterii rămase la nivelul actual de stimulare. În funcție de utilizare, AXIS poate oferi până la 8 ore de joc de la o singură încărcare și se va reîncărca la 80% în mai puțin de o oră. Spre deosebire de alte dispozitive electro de pe piață, AXIS are o ieșire reglată care va oferi aceeași cantitate de stimulare și nu va scădea în mod neașteptat, indiferent de nivelul bateriei. De exemplu, nivelul 10 se va simți întotdeauna la fel, indiferent dacă aveți 99% sau 9% baterie rămasă.

Actualizabil

Am proiectat AXIS pentru a vă oferi mulți ani de joc electro fericit, astfel încât firmware-ul va fi actualizat periodic pentru a oferi noi modele, noi caracteristici și pentru a îmbunătăți performanța. Tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la un PC/laptop sau Mac folosind cablul micro USB inclus și să urmați instrucțiunile furnizate la eu.electrastim.com/axis pentru a vă asigura rapid și ușor că aveți cele mai actualizate versiunea de firmware instalată.

Accesibil

Nu numai că modurile bazate pe gest și proximitate din AXIS sunt foarte distractive de experimentat, dar au fost dezvoltate și având în vedere accesibilitatea. Utilizatorii cu dexteritate redusă, cărora le-ar putea considera incomode comenzile tradiționale cu butoane sau cadran, vor putea controla AXIS fără mâini în căldura momentului. Sunt necesare câteva apăsări de butoane pentru a începe, dar odată ce acești senzori de mișcare avansați sunt activați, aceste moduri sunt ușor de utilizat.

Tehnologie

Dispunând de un microprocesor ARM Cortex pe 32 de biți de mare viteză, AXIS poate procesa datele de intrare în timp real și le poate traduce în semnale de stimulare de înaltă calitate, ultra-netede. Multiple temporizatoare interne și interfețe de comunicație ne-au permis să integrăm și un senzor de gest/proximitate revoluționar, un accelerometru cu trei axe pe 12 biți și un indicator al combustibilului bateriei - toate afișate pe un afișaj grafic OLED luminos și clar. Ca și în cazul stimulatoarelor noastre Flick și Flick Duo, AXIS are un circuit de control al ieșirii complet reglat, ceea ce înseamnă că nivelurile de stimulare nu scad pe măsură ce bateria internă se descarcă. Indiferent dacă utilizați microfonul încorporat pentru controlul vocal, sau line-in-ul pentru a utiliza fișierele de sunet pe computer sau pe telefonul dvs. inteligent, puteți fi asigurat de controlul purist al sunetului datorită implementării algoritmilor DSP (Digital Signal Processing).

În curs de brevetare

Credem că funcțiile de control al stimulării fără contact sunt atât de unice și distractive încât am investit în protejarea lor în Europa și SUA.

Liniște sufletească

AXIS vine cu o garanție standard de 1 an care poate fi extinsă la 3 ani gratuit. Toți solicitanții înregistrării garanției vor fi, de asemenea, contactați direct atunci când sunt disponibile noi actualizări de firmware.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
609224032660
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare