×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Electraloops Prestige Silver - Electrastim D-227120

284,96 lei
Reference:
609224032110
Brand:
Add to wishlist
Love414
Descriere

Extinde-ți plăcerea cu ElectraStim Prestige ElectraLoops. Bazându-se pe designul nostru extrem de popular de bucle de cauciuc, Prestige ElectraLoops sunt fabricate dintr-un cauciuc gros (6,5 mm) care transferă senzațiile delicioase electro mai uniform pentru o intensitate crescută. De asemenea, cauciucul vă îmbrățișează strâns penisul pentru o erecție mai dură și de durată, indiferent dacă vă bucurați de o sesiune prelungită de masturbare sau faceți sex cu un partener.

Conceput pentru cunoscătorii care apreciază o notă de fler, am adăugat un șoc solid de reglare din aluminiu prelucrat CNC, care este disponibil în trei finisaje metalice anodizate uimitoare - primul nostru flirt cu culoarea!

2 bucle per pachet în culoarea aleasă.

Pur și simplu glisați capătul de reglare prin șoc pentru a vă crea o potrivire perfectă - frecarea cauciucului împotriva metalului va preveni alunecarea sau slăbirea.

Cu câte doi în fiecare pachet, puteți începe să vă jucați imediat, iar ElectraStim Prestige ElectraLoops sunt jucării unipolare, astfel încât pot fi combinate cu oricare dintre ceilalți electrozi ai noștri (inclusiv tampoane, sonde și altele) pentru a crea un circuit și a vă permite să vă bucurați de stimularea electrică. Încercați o buclă la baza penisului și alta mai în sus pentru o experiență uluitoare sau chiar un orgasm fără mâini, în timp ce curentul electric pulsează și vă masează penisul mai profund decât ați putea vreodată.

Vă rugăm să rețineți că veți avea nevoie de o unitate de stimulare pentru a alimenta aceste bucle (vândute separat).

Ce este inclus?

  • Bucla de cauciuc conductoare de 6,5 mm grosime.
  • Choke de reglare prelucrat CNC realizat din țagle de aluminiu de calitate aeronautică.
  • Finisajul color anodizat care protejează suprafața și izolează șocul, astfel încât bucla de cauciuc să primească toată puterea de stimulare.
  • Ajustabil până la 60 mm/2,35 inchi în diametru.
  • Pini de 2 mm - compatibile cu toate stimulatoarele ElectraStim (vândute separat)

Sugestii de purtare:

ElectraStim Prestige ElectraLoops pot fi purtate într-o varietate de moduri diferite. Două dintre cele mai populare configurații sunt prezentate mai jos; ambele bucle purtate pe tija sau una pe tija si una in jurul scrotului.

Deoarece Prestige ElectraLoops sunt unipolare, puteți, de asemenea, să combinați o singură buclă cu un alt atașament (adică tampoane sau un dop) pentru a vă bucura de o varietate de senzații. Singura limită este imaginația ta!

Tip electrod:

Unipolar pentru stimulare externă – necesită 1 conector pin de 2 mm. În fiecare pachet sunt incluse 2 ElectraLoops cu finisaj metalic. Va trebui să conectați Prestige ElectraLoops la un stimulator ElectraStim pentru a simți electrostimularea. Vă recomandăm să cumpărați și gelul electroconductiv pentru a vă asigura că puteți simți senzația în mod clar.

dimensiuni:

Ajustabil până la 60 mm/2,35 inchi în diametru

Materiale:

ElectraLoops sunt fabricate din cauciuc superconductiv (6,5 mm grosime) cu un șocul de reglare din aluminiu prelucrat. Finisaj anodizat colorat, care nu se va fulgeră sau nu se va sterge și este neconductiv, astfel încât toată stimularea este transferată prin cauciuc. Fara ftalati.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
609224032110
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare